keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Bangkok - Manila

Tänään ollu taas siirtymäpäivä. Philippine Airlinesin Jumbo nousi ilmaan lähes ajallaan 14:10 ja Manilassa oltiin puolituntia etuajassa 18:00 paikallista aikaa. Lentoaika oli 2h 50min.Koneessa piti täyttää aikasta monenlaista lappua ja lippua eri viranomaisia varten. Oli terveysselvitys sikaflunssan pelossa, sitten normi maahantulokortti ja sitten tullille vielä pari lappua. Kaikki muodollisuudet meni kuitenki nopeasti läpi.

Manilan kentällä ei meinannu saada käteistä mistään. Kokeilin parista automaatista sekä Visa Elektronilla suoraan tililtä ja myös Visalla luoton puolelta, mutta ei onnistunut. Ei saaneet kyllä muutkaan. Onneksi oli jonku verran Thaimaan bahteja jääny lompakkoon ja vaihdoin ne kaikki pesoiksi.

Kun oli saanu rahat vaihdettua, niin taksiin ja suoraan Makati Cityn puolelle Citadel Inniin. Hotellissa oli tilaa, joten huone alle (2500PHP/40€) ja täällä voi käyttää jopa omaa konetta huoneessa, ku osti respasta kortin, jossa tunnus ja salasana verkkoon. Hinta on kyllä tasoon nähden tosi kallis ja täytyy miettiä, jos olis ens kerralla Manilassa ollessa jossain toisessa hotellissa.

Kohta automaatille ja syomään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti