maanantai 21. joulukuuta 2009

Käärme baarissa

Pattayalla lomailua ja oleilu on alkanut rennoissa merkeissa, kuten aina taalla. Pattaya ei tunnetusti ole ryppyotsaisten paikka ja siksi sita ei voi ihan kaikille suositellakkaan. Monet voi joutua loysaamaan pipon kuminauhaa siina maarin, etta se kuminauha loppuu piposta hyvin akkia kesken. Taalla on tullut tavattua muutamia alkureisusta tutuksi tulleita tyyppeja ja nyt tanne on tullut myos pari mopokaveria Helsingista, joita tullut tavauttua useampana iltana.

Pattayalle tultua vuokrasin lauantaina mopon heti viikoksi. Mopona on nyt vastaava Honda Click 125cc scootteri kuin oli Phuketissakin. Hintaa 200bahtia/4E/pv. Kun olin saanut mopon alle, niin hurautin seuraavaksi TukCom'iin ja kavin ostamassa Nokian 2700 Classic peruskannyn ja siihen hommasin paikallisen prepaid-liittyman. Puhelut paikallisliittymalla taalla on puoli-ilmaisia ja nyt voi helposti pitaa yhteytta taalla olevian kamujen kans. Samalla ei tarvi miettia Suomeen tulevia puhelinlaskuja.

Pari iltaa sitten sattui vahan erikoisempi tapahtuma, kun oltiin mopokamujen ja muutamien muiden suomalaisten kans istumassa iltaa eraassa suomibaarissa. Baari on hieman varsinaisen katutason ylapuolella niin, etta kadulta tarvii nousta pari askelmaa ylos baariin. Yhtakkia portaiden vieressa olleesta poydasta alkoi kuulua alamoloa ja heti syykin tuli selvaksi. Pieni, musta, noin 40-45cm kaarme luikerteli baarin rappusilla!! Kaarmelle oli kayda jo huonosti, mutta lopulta se siirrettiin harjalla viereiseen pusikkoon ja se sai jatkaa luikerteluaa siella. Joku meinasi, etta se ei ollut myrkyllinen, mutta sita tarina ei varmuudella kerro. Eipahan siihen kukaan kasin koskenut. Variltaa kaarme oli taysin musta ja noin pikkurillin vahvuinen lahes koko pituudeltaan.

Tanaan maanantaina tuli kaytya mopoileen toisen mopokaverin kans Pattayalta hieman sisamaahan pain. Ajeltiin keskusta ensin Sukhumvitin toiselle puolen ja sielta pikkuteita eteenpain. Tarkoituksena oli menna kaymaan yhdella jarvella ja sieltahan se jarvi loytyi aika nopeasti.

Jarven rannalla oli muutamia paikallisia kalastamassa virvelilla. Kun kysyin, etta onko tullut kalaa, niin niin kuulemma ihan vain pari kappaletta pienia.

Eteenpain ajaessamme meita tuli vastaan trooppinen puutarha.

Puutarhassa on toki aina kukkia.

Samalla kohtaa tien toisella puolella oli vanha juna vaunuineen.

Sisalla vaunuissa oli puupenkit ja muutenki naky ei ollut kovin tuore.

Veturina oli tietysti vanha kunnon hoyryveturi...ja veturinkuljettaja oli teravana paikalla! :)

Samalla alueella oli myos tallainen vanha kone laitettu nakosalle.

Tulomatkalla pysahdyttiin syomaan kunnon lounas. Kaksi hyvaa ateriaa ja pari pulloa vetta maksoi yhteensa 120 bahtia eli n. 2,40E. Aikasta sopivat hinnat ulkona ruokailuun vai kuinka?

Lopuksi viela kaikille Pattayan kavijoille pieni vinkki. Kaykaahan tutustumassa Airport Clubilla Walking Streetilla - Takaan, etta oletta nahneet tylsempiakin lentokenttia... ;-)

Pattayan huiskeesta,
Mika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti