perjantai 11. joulukuuta 2009

Patong Beach

Täällä on muutama päivä menny ihan iisisti. Iho on kesiny jonku verran kalareissun jäljiltä hartijoista ja koivet koivet vastaavasti tuntuu jo paljon paremmilta sukelluksella tulleiden kramppien jälkeen. Magnesium, elektrolyytit ja venyttely näyttää auttavan. Tarkoitus oli lähteä huomenna lauantaina sukeltaan, mutta porukkaa ei ollu tarpeeksi ja se reissu peruuntui. Ehkäpä sitten ylihuomenna sunnuntaina.

Täällä on muutenkin yllättävän hiljaista, vaikka high season on jo alkanut. Tokihan täällä on edelleen porukkaa kohtuu paljon, mutta hiljaista siihen nähden, mitä aikasemmin ollut. Kaikkein parhaiten sen huomaa baarikujilla kaikkein vilkkaimmalla alueella Bangla Roadilla baarien sulkiessa luukkuja jo noin 01:30, ku ei ole asiakkaita. En ole ennen nähnyt vastaavaa täällä. Samaa kuulin myös suomalaisyrittäjältä, että aikasta hiljasta normi joulukuuhun verrattuna. Samaa valiteltiin myös lokakuussa Pattayalla. Minun puolesta ei haittais, vaikka olis vielä vähemmän turisteja, mutta yrittäjät tietty kärsii siitä täällä.

Patong Beachillä on tullu käytyä kävelemässä useampana päivänä ja tässä jotain kuvia sieltä.

Tapaninpäivän 2004 tapahtumien jälkeen rannalle on tullu myös tällaisia ohjetauluja.
Iltapäivällä ranta on alkanut jo hiljenemään.
Patong Beach Road auringonlaskun aikaan.
Auringonlasku Patong Beachillä.

Täällä oli eilen torstaina isot musiikkikekkerit rannalla, jota mainostettiin jo pidempään isoilla mainoksilla.
Rannalle hiekalle oli kyhätty isot valoseinät ja DJ't soitti musiikkia. Tässä kuvaa illalla kahdeksan paikkeilla, kun DJ just aloittelee soittaan. Myöhemmin illalla ja yöllä paikka oli ihan täynnä porukkaa joraamassa hiekalla. Äänentoisto oli tosi hyvä ja valoseinät toimi hienosti!
Alkuillasta porukkaa oli vielä aika vähän katukuppiloissa.
Tuk Tukeja rivi Taipanin yökerhon edessä ihan minun hotellin kulmalla.
Eilen rannalla kävellessä minut saatiin houkuteltua hotelliesittelyyn. Muuten olis varmaan jäänyt lähtemättä, mutta kun siinä taattiin joku tietyistä palkinnoista, niin lähdin käymään. Käytiin kattomassa yhtä viiden tähden hotellia. Idea oli, että ostais organisaatioon jäsenyyden, jonka jälkeen pystyis tietyin ehdoin käyttämään hotelleja ympäri maailmaa koska vain ilman mitään aikarajoituksia. En minä sitä tietysti ostanut. Palkkioksi sain viikon ilmaiset hotellimajoitukset Thaimaassa 5* hotellissa. Voin käyttää yöt aikaisintaan 45vrk kuluttua. Nyt kun tammikuussa on tiedossa Filippiinien reissu, niin ehkäpä jossain välissä talvea sitten. Kyllä se mulle sopii. Jake, taitaa olla vastaavanlainen kuin mitä sulle kans kaupattiin, ku oltiin jollain reissulla? Siltä ainakin kuullosti.

Phuketin Patong Beachiltä,
Mika

3 kommenttia:

  1. Joo-o,kuulostaa ihan juuri samanlaiselta diililtä mitä mulle tarjottiin silloin Balilla.
    Ja muistathan, että se oli silloin aivan siinä hilkulla ettenkö olis ostanut sitä jäsenyyttä.
    Sen klubin jäsenyys oli valittavissa joko 10 vuotta tai 20 vuotta.Hinnat, juuri siinä hetkessä, taisi olla n.4000 euroa/10 v ja n.7500 euroa/20 v.Eli, halapaa kuin saippua :-).
    Tuon jäsenmaksun jälkeen sai sitten kiinteällä viikko hinnalla oleilla heidän organisaatioon kuuluvissa hotelleissa niin monta viikkoa kun vaan haluaa.Tuon yhden viikon, 7 yön, hinta oli n.265 euroa.Se on sikäli halpa kun yleensähän hinta per yö 5:n tähden hotelleissa on tunnetusti aika paljon arvokkaampaa.
    Mulle tuo tuollainen jäsenyys on jäänyt hautumaan ja kenties seuraavalla kerralla ostan sen 10 vuoden jäsenyyden, tämä on sellainen "varma ehkä"- ajatus tällä hetkellä.

    VastaaPoista
  2. Kyllä, samanlainen tai jopa sama systeemi. Näitä kaupattiin sellaisen firman kautta kuin Absolute, joka tulee Jenkeistä.

    VastaaPoista
  3. Taitaapi olla huijaus, ainakin kun Thaiklupin sivuja selaileepi.

    http://www.thaiklupi.fi/foorumi/viewtopic.php?f=36&t=29239

    VastaaPoista