keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Snorklausretki veneellä

Eilen tiistaina tuli vuokrattua vene ja käytyä vähän snorkaileen lähisaarilla. Puolipäiväretki ruokineen ja vene omaan omaan käyttöön maksoin 1500PHP/23,45€. Ilman ruokaa retkelle olis tullu vain 200PHP/3,20€ vähemmän.

Ensimmäisenä kohteena oli hieno Small Lagoon. Laguuniin pääsee uimalla pienestä aukosta läpi, jonka jälkeen varsinainen laguuni avautuu. Todella hieno paikka! Tässä ollaan just tulossa sinne.Small Lagoonin perällä oli hieno luola, jonne pystyi uimaan sisälle. Harmi, etta sieltä ei ole kuvia, kun kamerakotelo päätti sanoa työsopparin irti. Ehdin ottaa vain yhden kuvan ja samassa huomasin, että kotelo on täysin sumea kauttaaltaan. Sitten huomasinkin, että sisällä oli noin sentti vettä alaosassa. Uin äkkiä takaisin veneelle, kamera pois kotelosta ja kamera kuivumaan veneen kannelle. Onneksi huomasin ongelman käytännössä heti ja kamera ei päässyt juurikaan kastumaan. Pystyin käyttämään kameraa loppu päivän, mutta vesikuvat oli siltä päivältä otettu. Täytyy tutkia kotelo ajan kans paremmin, että mikä siinä mättää. Siinä oli eka kertaa ongelmia jo sitä sulkiessa. En kuitenkaan löytänyt vikaa sillä hetkellä, joten päätin testata, että toimiiko. Ei toiminut...

Toisena kohteena oli Simizu. Siellä oli päivän parhat snorklauksen kalojen suhteen.Siellä venepojat loihtivat myös loistavan luonaan rannalle! Ei huono! Kolmantena paikkana käytiin Big Lagoonilla. Siellä maisemat oli tosi jylhät ja hienot.Lopuksi mentiin vielä paikkaan nimeltä Seven Commandos. Ei ollu valittamista siinäkään paikassa.Hieno päivä merellä ja snorklatessa!

Tänään ollu kohtuu laiska päivä. Tullu tässä El Nidon kotirannassa uitua ja maattua. Siinäpä sitä on tarpeeksi yhdelle päivälle.

4 kommenttia:

  1. Voi tsiisus noita maisemia, vaihetaanko osia?
    Vaikka hetkeksi.
    T:
    MikaS

    VastaaPoista
  2. Jep Jep... Pitäisiköhän soittaa finskille ja varata lennot... Eipä juurikaan tee mieli...
    (Hakkaa päätä vähän aikaa seinään ja jatkaa hommia, jos nuo kuvat sillä lähtis pois verkkokalvosta..)

    VastaaPoista
  3. Edellinen kommentti aamu-utuisesta Oulusta Marko K

    VastaaPoista
  4. Maisemat on tosiaan erittain kohillaan. Seuraavaan stooriin tulee lisaa kuvia taalta. Tuli nimittain tanaan torstaina vuokrattua myos vene ja kaytya snorklaileen uusissa paikoissa.

    Helpompi varata ne lennot, niin ei tarvi kenenkaan vaihtaa osia ja pysyy myos paa kunnossa sita hakkaamatta. ;)

    - Mika -

    VastaaPoista