lauantai 6. maaliskuuta 2010

Skorppiooni karaokebaarissa ja Port Barton

Oleskelu taalla Roxaksessa on menny oikein leppoisasti. Torstaina tuli kaytya mopoilemassa samalla Butterfly Beachilla kuin keskiviikkonakin. Maski ja snorkkeli oli taas mukana, joten oli taas oikein leppoisaa keinua rantaveden aalloissa. Illalla tuli kaytya kattelemassa vahan kylan venesatamaa.Perjantaina ei ollu mopoa alla ollenkaan ja paiva meni ihmetellessa. Illalla kaytiin muutaman paikallisen kans ulkoilmakaraokebaarissa. Paikka on todella iso ja tehty kaytannossa isolle nurmikkoalueelle. Paikan yhella reunalla on iso kangas/screeni, jossa karaokevideo pyorii ja parilla reunalla on bambukatokset, jossa porukat istuu omissa looseissa. Olin omassa loossissa muutaman paikallisen kans, kunnes yhtakkia muutama tytto nousi poydasta pystoon ja kiekasi, etta "Skorppiooni"! Nousin itekkin kattoon ja reilun metrin paassa meidan poydan reunasta tepasteli sellainen noin 12cm pitka musta skorppiooni. Se jai tosin sen skorpparin viimeiseksi matkaksi, kun tarjoilija tarjosi sille isoa kivea paahan muutaman kerran. Sanoivat, etta baariin tulevat skorppioonit on pakko tappaa, kun niiden pisto voi vastaavasti tappaa jonkun asiakkan. Kohtuu myrkyllisia otuksia siis. Skorppioonit kuulemma taalla aikasta yleisia. Tuli siina illan aikana sitten itekkin laulaa luikautettua yksi biisu, mutta ei siita sen enempaa. Samana iltana joutu kylla viela tanssimaankin, mutta ei siitakaan sitten sen enempaa... :)

Elaimista sen verran, etta parina paivana olen mopoillessa nahnyt tiella myos sellaisen noin metrisen monitoriliskon. Kun ajaa lahemmas, niin lisko pinkaisee valittomasti lahimpaan pusikkoon. Tanaan sellainen lisko oli viimeksi ottamassa aurinkoa hiekkatiella, kun mopoilla ajelin.

Tanaan tuli lahdettya kaymaan mopolla Palawanin saaren lansipuolella olevassa Port Bartonin rantakohteessa. Monet paikalliset kehu paikkaa, mutta jostain syysta mulla ei silti ollu odotukset kovin korkealla. Matkaa Roxaksesta Port Bartoniin on noin 35km, josta suurin osa on soratieta. Paikka paikoin tie oli aikasta huonossa kunnossa. Ajo sinne kesti noin tunnin. Sinne paastya minun ennakko-odotukset saivat taystyrmayksen. Port Barton ranta oli aivan mielettoman hieno! Porukkaa siella oli vain muutamia yksittaisia pariskuntia paikallisten lisaksi. Yksi hienoimpia rantoja, joita olen nahny.Port Bartoniin lahto meni Roxaksesta aika myohaseen. Lahdettiin joskus 16:15 paikkeilla ja meni kesti siis noin tunnin. Tuolloin aurinko on alkanut jo vahan laskeen. Tassa kello on jo lahempana kuutta ja kylla siella kelpasi katsella auringonlaskua.Takaisin tuli lahdettua heti kuuden jalkeen. Pimeys saapui myos metsataipaleelle lahes heti. Takaisin tulo kesti noin vartin pidempaan, kun piti vaistella kuoppia ja vesipuhveleita pimeassa. Tie kulkee sellaisissa maalais- ja viidakkomaisemissa, etta oli aikasta hienot fiilikset ajella siella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti