perjantai 19. maaliskuuta 2010

Koukussa mangoon

Edellisellä reissulla Filippiineille ja myös tällä reissulla on ollu pari kertaa tarjolla paikallista keltaista mangoa. Hedelmä on yksinkertaisesti niin mehukas ja makea, että tällä hetkellä se on oma ylivoimainen suosikki kaikista hedelmistä.

Täällä Roxaksen keskustassa on pieni markkinapaikka, josta saa joka päivä tuoreita hedelmiä, lihaa ja kalaa.Nyt viimisinä päivinä on tullu käytyä ostamassa markkinapaikalta kilo mangoja ja voi veljet. Niin hyvää, että ei sanotuksi saa! Masarap! Herkullista! Kilo mangoja maksaa 50-60PHP/78-94c ja kiloon mahtuu aikasta tasan neljä hedelmää. Joutu investoimaan veitsen ja lusikan, niin helpompi syödä niitä.Edellä mainitulla markkinapaikalla kalaa on monenlaista ja sitä saa sekä tuoreena, että kuivattuna. Nämä pienet fisut täällä on aikasta suosittuja.Tässä jotain toista plaatua myös kuivattuna.Tämäkin aamuna päivä piti aloitaa parilla mangolla.

Täältä jostain suupielet keltaisina,
Mika

2 kommenttia:

  1. Siis tuo mango niiiiiiiiiiiiiiiiin sairaan hyväääää!!!! Lautalla sitä oli jälkiruoka pöydässä ja viimeksi Koh Lantalla löytyi torikauppias nam nam nam nam nam....
    Pitääpä käydä Oulun paikallisessa thai-kaupassa kysyyn joskos ne saisivat tuotua sitä suomeen. Markettien mangot ihan vehkeestä...

    -Marko K-

    VastaaPoista
  2. Söin mangoa aamiaisella myös täällä Espoossa. Heti tuli mieleen aasia, jossa tuota herkkua on tarjolla tuoreena vaikkapa joka päivä.

    Heikki H.

    VastaaPoista