maanantai 8. maaliskuuta 2010

Roxas - El Nido

Tänään piti lähteä kattomaan, että miltä näyttää kuuluisa El Nido. Kyytipelinä oli taas minivan. Tällä kertaa autona oli Nissan Urvan ja sen viidelle (huom. 5!) penkkiriville oli ahdettu 16 henkilöä. Kuskin penkilläkin oli kaksi jannua! :) En tiiä sitten, että oliko toinen varakuski ja toinen varsinainen. Hiukan oli kärry kuitenkin taas täynnä. Ite olin toisella penkkirivillä, mutta toisin oikean puoleisella ns. kääntöpenkillä. Parempi paikkakin olis voinu olla. Matkaa oli 132km ja aikaa välille meni hieman alle kolme tuntia, vaikka kuski kyllä ajoi olosuhteisiin nähden kohtuu rivakasti. Perillä oltiin hieman ennen yhtä päivällä.

Hotellia ei ollu varattu etukäteen, vaan pelkästään otettu parin paikan tiedot lapulle ylös. Käytiin ensin tsekkaamassa ne, mutta nehän oli tietysti täynnä. Samoin oli pari seuraavaa paikkaa. Traikkikuskin avustuksella löytyi kuitenkin The Entalula House ihan rannalta. Paikka vain noin vuoden ikäinen ja fanihuone maksoi 1250PHP/19,50€. Vastaava ilmastoitu olis ollu 2300PHP/36€, joten oli helppo päätyä halvempaan varsinkin, kun kävin ensin katsomassa huoneen. Kaikki oli uutta ja viimisen päälle ja iso tuuletin suoraan sängyn päällä. Ei siis lämmön kans ongelmia. Se mikä täällä El Nidossa on aikasta erikoista, niin täällä on sähköt koko paikassa päällä vain välillä 14-06. Aamupäivällä ei siis käytetä valoja, fania tai tietokonetta. Tosin ei käytetä myöskään ilmastoinia, vaikka sellainen oliskin.

El Nido on kuuluisa jylhistä maisemista ja hienoista rannoistaan. Tässä kuva suoraan omalta parvekkeelta.Hotellin takapihalta menee suoraan portti biitsille. Tässä kuvaa rannalta hotellin kohdalta.Eipä tässä ole vielä oikein mitään ihmeempiä ehtinytkään muuta tälle päivälle tehdä. Just tuli käytyä iltauinnilla ja varsinainen ilta on vielä edessä.

2 kommenttia:

  1. Laitahan kuvia niistä fb:ssä mainisemistasi snorklauslaguuneista!

    Heikki H.

    VastaaPoista
  2. Moro!

    Kuvia paivitetty uudempaan juttuun.

    - Mika -

    VastaaPoista