torstai 7. lokakuuta 2010

MotoGP lähestyy

Tiistai-iltana taivas näytti sen verran kirkkaalta, että päätin lähteä vielä käväseen Petronaksen Twin Towerilla.Torneilla oli Yamahan isot telttarakennelmat ja siellä tietysti heidän erilaisia mopojaan esillä. Samalla kuulin, että seuraavana päivänä sinne tulisi espanjalainen MotoGP-kuljettaja Jorge Lorenzo 17:30 paikalle.

Keskiviikkopäivänä tuli vähän kierreltyä kauppakeskuksissa ihmettelemässä. Kellon ollessa vähän yli neljä iltapäivällä otin uudestaan suunnaksi Petronaksen tornit. Paikalla olikin jo tosi paljon porukkaa odottamassa Lorenzoa. Toki kun kyseessä on moottoripyöriin liittyvä tapahtuma, niin silloin paikalla on myös tyttöjä.Kellon lähestyessä 17:30 tapahtuman juontaja nostatti fiiliksiä ja huudatti yleisöä. Hetken päästä Lorenzo tulikin paikalle ison turvamieskaartin saattelemana.Aluksi oli kuskin pieni haastattelu, jonka jälkeen Lorenzolla alkoi varsinainen työ eli nimikirjoitusten kirjoittaminen. Yleisöä oli tosi paljon jonottamassa suosikkinsa nimmaria. Paikalla oli niin paikallisia kuin ulkomaalaisia ja naisia ja miehiä. Nimmareita otettiin julisteiden lisäksi t-paitoihin, lippalakkeihin ja aikasta monet tuli paikalle oman kypäränsä kanssa, johon piti saada Lorenzon hieroglyyffit.

Tässä lisää Petronaksen ja Yamahan tyttöjä.Kun tapahtuma oli nähty, kävin vielä katsomassa tuplatornien takana olevaa puistoa. Jos turistien suosikkiharrastus puistossa oli tuplatornien kuvaaminen, niin paikallisilla se oli puiston ympäri hölkkääminen. Kuntoilijoita oli runsaasti paikalla. Minä kun olen toistaiseksi turisti, niin keskityin ensimmäiseen aiheeseen.Kun kuvia oli räpsitty riittävästi, niin sen jälkeen vielä torneilla käymään syömässä ja sitten taksilla hotellille. Taksit täällä kohtuu asiallisen hintasia. Kaupungin sisällä pikku matka on nyt muutamalla kerralla ollut luokkaa 10-15MYR/2,5-3,75€.

Tänään torstaina oli vuorossa hotellinvaihto. Varasin Prescott Inn Hotellin etukäteen kolmeksi päiväksi. Ajatus oli, että jos hotelli miellyttää, niin jatkaisin sitä sen jälkeen muutamalla päivällä. Hotelli oli yllättäin täynnä koko viikonlopuksi. Siispä piti etsiä uusi majapaikka. Uudeksi hotelliksi valitsin Chinatown Boutique Hotellin.

Prescottista checkkaus pihalle ja taksilla Bukit Bintangin lähellä olevaan Chinatowniin ytimeen ja siellä hotellille. Tulin hotellille noin 12:30 ja en päässyt heti checkkaan sisään. Sanottiin, että menisi noin 20min ennen kuin huone on siivottu edellisen jäljiltä. Laukut hotellille odottamaan ja katselemaan Chinatownin kuhinaa. Jos edellisen hotellin vieressä ei ollut kovin montaa ruokaravintolaa tai kauppoja, niin nyt niitä on erittäin runsaasti. Hyvin lähellä hotelliä törmäsin mielenkiintoiseen Reggae Bar KL:ään. Siellä näytti saavan myös ruokaa, joten härkää kevätsipulilla riisin kera lounaaksi. Ruoka oli juuri niin hyvää kuin odotinkin. Paikka vaikutti muutenkin sellaiselta, että siellä täytyy käydä myös joku ilta pyörähtämässä. Paikka on kuulemma erittäin suosittu iltaisin.Kun ruoka oli syöty, niin sen jälkeen takaisin hotellille ja huone alle. Hotellin huone yllätti minut oikein positiivisesti. Huone ei ole mikään kovin iso, mutta erittäin siisti kaikin puolin ja ihan uuden karhea. Kyllä tässä kelpaa taas muutama yö olla.

Tämä päivä mennyt huoneeseen päästyä aikalailla konetta naputellessa, mutta onneksi ei ole mihinkään kiire.

KL:n Chinatownista,
Mika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti