tiistai 5. lokakuuta 2010

Davao - Manila - Kuala Lumpur

Sunnuntaina oli paluulento Davaosta takaisin Manilaan AirPhil Expressin A320:lla. Iltapäivä meni rennosti elpyessä hotellissa. Illalla tuli käytyä sitten parin tutun kans Ermitan hotellikadun eli Mabini Streetin Cowboy Grillillä illanvietossa. Paikka on todella iso ravintola, jossa soittaa joka ilta useampi bändi ja tarjolla on hyvää ruokaa kohtuu hintaan. Suosittelen Manilassa illanviettopaikaksi! Kannattee huomioida, että Cowboy Grillejä on Manilassa kolme kappaletta. Minun käymäni Ermitan paikan lisäksi yksi on kohtuu lähellä Malatessa ja sitten löytyy vielä kolmas paikka. Meidänkin porukalla tuli jo sekoilua näiden paikkojen kans ja kolme henkeä meni aluksi Malaten ravinteliin ennen kuin tulivat Ermitan paikkaan.Maanantaipäivä tuli otettua hyvin löysästi. Ensin nukuttua pitkään ja päivällä käytyä Robinsonissa syömässä. Illalla olikin sitten taas siirtyminen vuorossa. Tällä kertaa Cebu Pacificin lento Manilasta Kuala Lumpuriin Malesiaan. Lennon piti lähteä 20:55 ja ilmaan päästiin joskus puolisen tuntia myöhässä. Lento Manilasta KL:ään kestää noin 3h 30min, joten sinne laskeuduttiin 00:50 paikkeilla. KL:n kentällä kaikki meni erittäin nopeasti, jonka jälkeen ihmetteleen kyytiä keskustaan. KL:n kentältä on matkaa keskustaan noin 50km. Kysyin ensin taksin hintaa ja se olisi ollut 153MYR/38€. Bussikyydin hinta oli 8MYR/2€, joten se kiinnosti huomattavasti enemmän. Bussi ajoi pysähtymättä KL Sentraliin. Sieltä taksi alle ja hotelliin ja sille tuli hintaa 35MYR/8,75€. Majapaikan olin varannut etukäteen kolmeksi yöksi Perscott Inn:stä. Hotellilla olin vasta 03:10. Hotellin ulkopuoli ja aula ei oikein vakuuttanut, kun siellä oli täys remontti käynnissä. Joka paikka revitty auki ja ihan sekaisin. Kysyin aulassa, että haittaako remontti ja sen äänet huoneita ja vakuuteltiin, että ei haittaa. Huoneen sain kuudennesta kerroksesta ja huone olikin ihan ok perushuone.

Nukkumaan meno vierähti aamu kuuteen, joten ei tarvinnu nousta ylöskään ihan aikasten. Eka yön jälkeen voi sanoa, että huone oli onneksi hiljainen. Tänään tiistaipäivänä ajattelin lähteä käymään Petronas Towereinden lähistöllä kattelemassa, mutta taivaalla oli sen verran tummia pilviä, että hyppäsinkin monorailin kyytiin testaamaan sillä liikkumista. Lippu ostetaan luukulta ja hinta riippuu montako pysäkin väliä kuljetaan. Hinnat alkaa noin 1MYR/25c. Otin suunnaksi kauppakeskuksista tunnetun Bukit Bintangin, jonne kolmen pysäkin väli maksoi 1,6MYR/40c.Malesiassa kun ollaan, niin toki oli pakko etsiä käsiin roti teluria. On se edelleenkin toosi, tosi hyvvee! :) Vähän kuin jotain tavallisen lätyn tai ohuen pannukakun välimalli ja siitä revitään vain palasia ja dipataan currykastikkeeseen. Hyvin simppeliä, mutta hyvää.Slupsis!

Nyt tarkoitus viettää ainakin tämä viikko täällä Kuala Lumpuria ihmetellen. Jotain ohjelmaa tässä onkin jo loppuviikolle, mutta nämä välipäivät on vielä täysin auki. Eiköhän sitä jotain keksi.

Kuala Lumpurista,
Mika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti