sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Puerto Princesa - Manila - Singapore

Eilen sunnuntaina oli taas vuorossa siirtymäpäivä. Koneina oli tututki tulleet Cebu Pacificin Airbussit. Puerto Princesassa koneeseen ja suunnaksi Manila. Lentoaika välillä on noin tunti.
Manilassa oli noin parin tunnin vaihto ja siellä toiseen Cebun koneeseen ja suunnaksi Singapore. Lentoaika Manilasta Singaporeen on noin 3h 20min.

Cebu Pacific on tunnettu, että heillä on yleensä joka lennoilla jotain pieniä tietovisoja tai muuta pikku hauskaa. Niin oli tälläkin kerralla. Tällä kertaa kysyttiin kolme Cebu Pacificin lentoyhtiöön liittyvää kysymystä, joista aina kysymyksen nopein palkitaan jollain lentoyhtiön pienellä tuotepalkinnolla. Tällä kertaa minä voitin ensimmäisen kysymyksen palkinnon, joka oli pieni laukku. Värikin on sopivan miehekäs. Niin ihquu, Niiiin ihquu... :)
Cebu Pacificin tunnetuin tempaus on lentoemäntien turvamääräyksien esittäminen. Erikoisen siitä tekee, että se tehtiin tanssin muodossa. Tässä video aiheesta.

Laskeutuminen Singaporeen tehtiin vieressä olevien Indonesialle kuuluvien Batamin ja Bintanin saarten ylitse. Juuri ennen laskeutumista näkyi taas, että nyt ollaan Singaporessa. Laivoja oli paljon maan edustalla.
Terminaalilta taksilla tuttuun Haising Hotelliin Little Indiaan. Saas nähdä, että kauonko täällä tällä kertaa vierähtää.

Singaporesta,
Mika

2 kommenttia:

  1. Taksilla ajelu Singaporessa halpaa ? niin olen lukenut. Paljonko maksaa lentoasemalta -missä nyt majoitut? Ja paljonko kuluu aikaa?

    VastaaPoista
  2. Moi,

    Suomeen verrattuna on tosi halpaa. Taksi kentältä keskustaan tais maksaa eilen noin 17SGD ja kestää noin 15-20min. Hinta riippuu vähän ajasta. Alkuillasta ruukahuipun aikaan taksit on vähän kalliimpia. Samoin jos joutuvat ajamaan maksullisten katujen kautta, niin ne lisätään suoraan asiakkaalle. Ei ne tosin ole kuin yksittäisiä dollareita, mutta niistä kertyy vähän ylimääräistä hintaa.

    Olen samassa paikassa kuin ennen jouluakin eli Haising Hotel Jalan Besarilla Little Indiassa.

    Mika

    VastaaPoista