torstai 13. tammikuuta 2011

Vanhoja tuttuja

Nämä muutaman eka päivät menneet täällä Singaporessa aikasta löysästi ilman mitään kovin erikoista. Jotain kuitenkin.

Kävin ekaa kertaa Thaimaassa joulukuussa 2002. Paikka oli Patong Beach Phuketissa. Tapasin samalla reissulla yhden mukavan jenkkipariskunnan. Dan & Mimi. Oltiin monena iltana samassa baarissa Bangla Roadilla ja tultiin tutuiksi. Sen jälkeen ei olla nähty kertaakaan. Parikin kertaa on ollut lähellä, että ollaan samalla paikkakunnalla jossain päin Aasiaa yhtä aikaa. Toisella kerralla mulla tuli muutoksia suunnitelmiin ja toisella kerralla heille. Ollaan kuitenkin laitettu aina välillä sähköpostia ja kerrottu kuulumisista.

Huomattiin joku viikko sitten Danin kans, että ollaan luultavasti tammikuun alussa yhtä aikaa Singaporessa hänen tullessa sinne työreissulle. Se päivä oli viimein eilen. Sovittiin treffit ensin Clarke Quay'hin Hootersiin ja siellä tavattiinkin. Otettiin parit juomat ja muisteltiin menneitä. Sen jälkeen alkoi olla pikku huiko ja haettiin kebabit ja mentiin syömään viereiselle kävelysillalle.
Kun oli syöty, niin Dan sanoi tietävän paikan, jossa on hyvää livemusaa. Paikka on tarkemmin Orchard Towerissa kellarikerroksessa oleva Blue Banana. Sinne siis taksilla. Filippiineiltä oleva bändi vetikin biisit todella hienosti.
Illan päätteeksi käytiin vielä yläkerrassa katsastamassa Ipaneman meno. Porukkaa oli paljon ja meininki sama kuin aina ennenkin. Hyvä bändi oli sielläkin. Oli tosi mukava nähdä vanha tuttu reilun kahdeksan vuoden jälkeen. Cheers, Dan!! :)

Tässä tuunausta a la Singapore.
Minun hotelli on siis myös tällä kertaa täällä Little Indiassa. Täällä on perushässäkkä päällä about joka päivä.
Tänään lounasajan alkaessa lähestyyn tuli mieleen, että kylläpäs tekis mieli lohta. Aasiassa se tarkoittaa hyvin monesti poikkeamista japanilaiseen ravintolaan. Osoitteeksi siis City Squaren ostarissa sijaitseva Sushi Tei.
Hyvää oli. Taas pärjää vähän aikaa.

Huomenna pe 14.1 tulee 15kk reissussa täyteen. Näin se aika menee.

Sushiterveisin,
Mika

3 kommenttia:

  1. Vai että Ipanemassa kävitte :) Entäs Crazy Horse? Sehän on siinä ihan Ipaneman vieressä muistaakseni.

    VastaaPoista
  2. Ei käyty muualla kuin nuissa kahdessa paikassa. Muistatko mikä sen rokkiklupin nimi oli, jossa käytiin sinun kans silloin joku vuosi sitten? Se siis kans OT:ssa.

    Tuo Blue Banana oli uusi tuttavuus mulle. Siellä olleella bändillä on kuulemma 6kk sopimus paikkaan. Dan kertoi, että sama bändi oli hänen edelliselläkin duunireissulla samassa paikassa ja näyttivät muistavanki toisensa, ku juttelivat yhden laulajista kans jonku aikaa.

    - M -

    VastaaPoista
  3. Muistaakseni se oli Top 5.

    Heikki H.

    VastaaPoista