torstai 29. lokakuuta 2009

Ikkunoiden puunausta korkealla

Tuli käytyä lähellä hotellia olevassa Tokyo Metropolitan Government -rakennuksessa katteleen maisemia ja samalla tuli syöpästyä kerroksen 45 ravintolassa. Kerros on talon korkein.
Syödessä huomasin, että pari jannua laskeutu peseen kerroksen ikkunoita ja taisivat tutkia samalla jotain tiivisteitä.
Ei sovi tämäkään työ välttämättä kaikille, vaikka turvavaljaat yms. rensselit onkin käytössä. Näitä kavereita korkeus vain nauratti.

2 kommenttia:

  1. No mutta eikö siinä ois sulle hyvä duuni? Sinähän olet kuiten työttömänä tällä hetkellä ja tollasessa duunissa sais nauttia hyvistä näköaloista, raittiista ilmasta ja pikkasen ehkä sais jännitystäkin kehiin, kun vaikkapa ukkonen alkais jyskyttää ja tuuli vähän heilutella koria.

    VastaaPoista
  2. Hehehe, toudella hyvä. Voi olla, että tulis liikaa jännitystä. Ei taitais oikein pääkään tykätä keikkua tuolla. Huomannu, että nykyään alkaa selkeästi huippaamaan helpommin käynti tuollaisissa korkeissa rakennuksissa kuin aikasemmin.

    Vesa P, M vai N? Laittakaa kommenttien perään T. etu.x tai lempinimi, niin tiedän helpommin aina kirjoittajan. Useamman etunimen yhteydessä joutuu miettiin, että kukahan on kyseessä.

    VastaaPoista