sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Labuan Bajo - Denpasar - Jakarta

Eilen lauantaina oli vuorossa siirtymäpäivä. Ensin Merpatin 1,5h lento Labuan Bajolta Floresin saarelta Denpasariin Balille. Floresin ja Komodon seutu on kyllä todella kaunista. Ilmasta näkymä säväyttää.Balin kentällä meillä piti olla noin kolmen tunnin vaihto. Siellä aika meni ravintolassa syödessä ja surffaillessa internetissä. Lento oli lopulta tunnin myöhässä, joten vaihto venyi noin neljään tuntiin. Batavia Airin Airbus A319 saapui Jakartan kansainväliselle Soekarno-Hatta kentälle joskus iltapäivällä viiden pintaan. Kyseessä myös noin 1,5h lento. Samalla tuli lennettyä ensimmäistä kertaa Batavialla.Kentältä heti Blue Birdin taksi alle ja Ibis Kemayoran hotelliin, jossa oltiin viime yö.

Komodon keikasta jäi kyllä erittäin hyvät fiilikset. Sinne lähdettiin sukelluksen ja liskojen vuoksi ja molemmat asiat saatiin tehtyä. Olis siellä pidempäänkin viihtynyt varsinkin, kun olis lähtenyt tutkimaan saarta ja aluetta paremmin. Sukelluksiin liittyen reissukaverin Petrin kamerasta löytyi yksi hyvä foto. Minä olen parhaillaan ottamassa kuvaa paholaisrauskusta ihan sen vierestä.Hienoja hetkiä!

Jakartasta,
Mika

2 kommenttia:

  1. Aivan upeata tarinaa ja kuvia! Tuo Soekarna Hatta pisti silmään. Sen verran useasti oon tuolla kentällä käynyt, että se sanotaan oikeasti Soekarno Hatta.

    Heikki H

    VastaaPoista
  2. Moro,

    Kylläpä sitä nyt viilataan pilkkua... ;)

    - M -

    VastaaPoista