tiistai 22. maaliskuuta 2011

Jakarta - Manila - Puerto Princesa

Maisemat vaihtuneet tiuhaan nyt parin vuorokauden aikana. Jakartassa tuli oltua vain yksi yö. Jakartasta minulla ja Petellä oli yölento Manilaan heti maanantain puolella 00:30. Jakartan hotellista piti checkata ulos klo 14:00, niin meillä jäi koko päivä aikaa ennen lentoa.

Jätettiin laukut hotellille jemmaan ja taksi alle. Suunnaksi otettiin Ancol Dreamland, joka on iso teemapuisto. Sieltä löytyy huvipuistoa, rantaa, golfkenttää ja paljon muuta. Paikan reunalla on myös venesatama ja hienoja asuinrakennuksia.Ancolissa ollessa tuli nälkä ja päätettiin mennä syömään Plaza Atrium kauppakeskukseen. Viimeisen päälle asiallinen kauppakeskus.Pari kolme viimeistä tuntia menikin sitten hotellin lobbyssa surffaillessa netissä. Hotellilta kentälle lähdettiin ilta kympin jälkeen. Cebu Pacificin kone lähti noin 20min myöhässä 00:50 kohti Filippiinejä. Manilaan saavuttiin hyvin ajallaan noin 05:30. Filippiineillä kellä on tunnin Jakartan aikaa edellä (Indonesiassa kolme aikavyödykettä), joten lento kesti noin 3,5h.

Manilassa meillä oli pelkästään vaihto ja siellä chekkaus Cebu Pacificin lennolle Puerto Princesaan. Minulla oli aikasemmin sovittuna yhden kaverin, Mikon kans, että hän tulee samoihin aikoihin yölennolla Bangkokista Manilaan. Mikko nähtiinkin kentällä lähes heti, joten jatkettiin kolmestaan kohti konetta. Petri ja Mikko on molemmat ensimmäistä reissua Filippiineillä.

Kone lähti jonku verran myöhässä. Vähän ennen Puerto Princesaa näkyi tuttuja maisemia. Tässä Honda Bayllä oleva Dos Palmasin resorttisaari.Cebu Pacific ja Puerto Princesa.Moana hotelliin päästyä olikin päikkäreiden paikka, kun lennolla jäi unet normityyliin nukkumatta. Illalla käytiin vielä syömässä Kinabuchsissa ja siinäpä päivä sitten menikin.

Puerto Princesasta,
Mika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti