tiistai 1. helmikuuta 2011

Penang - Phuket

Lauantai ja sunnuntai menivät Georgetownissa rauhallisissa merkeissä. Lauantaina tuli palautettua myös mopo takaisin. Jonku verran kävelyä kaupungilla. Tässä yksi temppeli iltavalaistuksessa.Maanantaina oli vuorossa siirtymäpäivä. Aamupäivällä ensin Georgotownin keskustasta lentokentälle noin 30min taksilla (40MYR/10€). Siellä FireFly:n ATR 72-500:n kyytiin ja suunnaksi Phuket Thaimaan puolella. Lento kesti vajaa tunti ja Phukettiin laskeuduttiin noin 13:15 paikallista aikaa. Samalla ensimmäinen kerta ko. firman koneella.
Sieltä taksi alle ja kohti Patong Beaciä ja siellä etukäteen varaamaa Same Same Guesthousea. Varasin majapaikan Asiaroomsin kautta ja siellä paikalle oli annettu vain yksi tähti. Matkustajat kuitenkin kehuivat paikkaa kommenteissa ja tein varauksen. Huoneet on viimeisen päälle siistejä ja uutta vastaavia. Huoneista löytyy kaikki mukavuudet tyyliin ilmastointi, iso tv, safety box, wifi ja toki wc/suihku. Paikkaa pyörittää sveitsiläinen mies, joka tarkkana kaverina kävi itse esittelemässä huoneen. Paikka on sikäli tosi erikoinen, että tänne kävellään kadulta sisälle kampaamon läpi, josta lähtee portaat yläkertaan. Kun lähdin illalla kampaamon jo suljettua ulos, niin minun piti avata ensin avaimella kampaamon ulko-ovi ja toki lukita se myös. Siis liikehuoneiston ovi. Eipä ole tullu aikasemmin vastaavaa vastaan. Todella hyvät huoneet. Suosittelen!

Illalla piti käydä katsomassa Bangla Roadin hulinaa. Porukkaa oli tosi paljon. Viimeksi olin täällä joulukuussa 2009 ja silloin oli selkeästi vähemmän porukkaa. Kuvassa "tytöt" Bangla Roadilla pitämässä joka päiväistä showtaan.
Myöhemmällä tuli käytyä katsastamassa, että minkälainen meno Rock Cityssä on. Siellä soitti minun aikana pari bändiä ja porukkaa oli mukavasti. Rock City on Phuketin paras rock klupi. Joka päivä puolen tusinaa bändiä soittamassa ja myös paikan äänentoistoon ja valoihin on satsattu.
Tästä näkyy viikko lista. Jos listalla mainittu AC/DC bändi on sama kuin oli joulukuussa 2009, niin se on todella hyvä. Bändissä soittaa pari ulkomaalaista ja loput on paikallisia. Pakko käydä tsekkaan joku päivä.
Huomenna keskiviikkona tuleekin yks kaveri Suomesta tänne, joten seikkailut jatkuu sitten hänen kanssaan jonku aikaa.

Kuukausi vaihtui tänään helmikuun puolelle. Blokin lukijamäärässä rikottiin tammikuussa ensimmäisen kerran 4000 lukijan raja kuukausitasolla. 4019 hittiä edellisen ennätyksen ollessa marraskuulta 3680 hittiä. Hienoa nähdä, että bloki kelpaa edelleen niin monille.

Laitetaan tähän loppuun vielä pieni mainos. Olen kaikessa hiljaisuudessa aloitellut sukelluksen liittyvän blokin tekoa. Sinne tarkoitus kirjoitella tarinaa sukeltamisesta, sukelluksista ja muista läheltä liippaavista asioista. Sivut on pelkästään englanniksi ja sivujen nimi on Reef Dive. Sivut on vasta alussa ja sinne tulee jatkossa lisää matskua. Toki myös, kun sukelluksia tulee lisää, niin siitä erikseen juttua tuonne. Toistaiseksi lisätty sukelluspaikkoja eri maista. Käykäähän kurkkaamassa.

Phuketista,
Mika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti