tiistai 8. helmikuuta 2011

Mopot viimein alle

Olen parina päivänä kysellyt mopoja vuokralle, mutta hinnat ollut aikasta korkeat ja aina pitäisi jättää passi mopon vuokraajalle jemmaan. Helposti pyytävät 300-400THB/7,3-9,7€. Olen yrittänyt myös vaikka kuinka monessa paikassa, käykö passin kopio ja lisäksi 2000-3000THB vakuusrahaa, mutta vaativat aina passia. Muistelin, että Midnight Sunin Jannella on ollut kans mopoja vuokralla ja kävin siellä. Sieltähän mopon lopulta sai hintaan 200THB/vrk ilman passia. Halvin passillinen olisi ollu tästä meidän majapaikasta Narasta hintaan 220THB, kun olisi ottanut mopon viikoksi.

Piti käydä heti pyörähtämässä Karonilla ja Katalla. Tässä auringonlasku Kata Beachiltä lauantailta.
Petri sai kans sunnunaina mopon alle ja käytiin vähän kurvailemassa ympäriinsä. Tässä prätkähiiret Karon Beachillä.
Tänään tiistaina käytiin Chalong Bayssä kyselemässä vähän sukelluksista ja Petrille sukelluksen peruskurssista. Samalla käytiin syömässä Chalongin venesataman vieressä. Siinä vieressä puksutteli monenlaista härpäkettä.
Chalongista ajettiin Promthep Capille. Sieltä on hyvät näkymät mm. Naiharn Beachille. Naiharnin edustalla on paljon erilaista purjevenettä. Tämä katamaraani juuri lähti sieltä liikenteeseen. Hieno vene ja mikäpä tuollaisella olisi seilata muutama päivä.
Tässä vielä kuva Naiharn Beachiltä.
Jospa sitä pääsis taas sukelteleen laitteilla piakkoin.

Patong Beachiltä,
Mika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti