perjantai 25. helmikuuta 2011

Pari sukelluspäivää ja hammaslääkärissä

Sukellustouhut on jatkunut edelleen täällä Phuketissa. Tiistaina tuli käytyä kolmen sukelluksen päiväkeikka, joista ensimmäiset kaksi sukellusta tehtiin Racha Noilla ja viimeinen Racha Yailla.

Racha Yailla nähtiin ensimmäisen sukelluksen lopulla leopardihai.Toisen sukelluksella nähtiin mm. iso mustekala. Se tosin ei päästänyt lähelle, vaan pakeni vähänkin lähemmäs mentäessä kivenkoloon.Kolmas sukellus tehtiin Racha Yain vieressä. Hieno saari. Tässä Racha Yain Bungalow Bay Beach.Samana iltana tuli harrastettua vähän rahanpesua. Siihen kuuluu olennaisena osana myös tietysti rahojen kuivaus…Eilen torstaina tuli käytyä kolmen sukelluksen päiväreissu King Cruiser hylyllä, Shark Pointissa ja Koh Dok Mailla.

King Cruiserin hyysikät.Shark Pointilla törmättiin mm. keltaiseen merihevoseen.Tässä Koh Dok Main luolia.Reissukaveri Petri sai samalla suoritettua sukelluksen jatkokurssin loppuun, joten nyt olis hänelläkin Padin AOWD taskussa. Enemmän juttua ja kuvia sukelluksista minun Reef Divessa.

Yks ilta, kun olin majapaikan ulkoterassilla koneen kans, niin tällainen sarvijaakko halusi välttämättä ottaa huikat minun Singhatölkistä.Viimeisen kolmen päivän aikana tuntunut ikenessä arkuutta. Itse hampaissa ei siis mitään. Olen ottanut siihen Ibuprofeenia kuurin omaisesti 3-4krt päivässä kolmen päivän ajan, jolla tavalla joskus hammaslääkärit neuvoneet Suomessa pieneen tulehdukseen. Arkuus ei kuitenkaan ole mennyt kokonaan ohi ja kävin sitten tänään perjantaina hammaslääkärissä. Etsin netin kautta hammaslääkäriasemia Patong Beachiltä. Niitä löyty useampi. Yhtä paikkaa kehuttiin kovasti ja päätin mennä käymään siellä. Paikka on rantakadulla Patong Beach Roadilla olevan Patong Merlin hotellin yhteydessä oleva klinikka. Mopo rantakadulle parkkiin ja sisälle klinikalle. Siellä minut otettiin ystävällisesti vastaan ja kerroin asiani. Täytin yhden lapun, jonka jälkeen minut ohjattiin heti hammaslääkärin huoneeseen. Hän tutki tilannetta ja kertoi hyviä uutisia, että hampaissa ei ole ongelmia. Pelkästään jossain ikenessä, johon hän antoi mukaan lääkkeeksi jotain voidetta/tahnaa. Samoin sitten samalla, että voisiko hän samalla tehdä myös tarkastuksen ja poistaa hammaskiven. Hän tarkasti pikaisesti ja kysyi sitten, että koska nämä on viimeksi puhdistettu hammaslääkärin toimesta. Kerroin, että marraskuussa 2009. Siihen kertoi, että edelleen hyvässä kunnossa ja ei tarvitse tehdä mitään. Mitä tämä koko lysti sitten maksoi? Hintaa tuli kokonaista 150B/3,70€. Sekin hinta muodostui pelkästään siitä tahnaputkilosta. Sanotaanko, että ihan kohtuullinen hinta! :)

Patong Beachilta,
Mika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti