tiistai 17. huhtikuuta 2012

Makatin Street Jamit

Viime viikolla kuulin töissä, että lauanataina Makatin puolella järjestettäisiin Street Jam niminen musatapahtuma. Paikaksi kerrottiin, että tapahtuma on J.P. Rizalin ja Gomezin ristyksessä. Lauantai-iltana taksi alle ja etsimään paikkaa. Parin kyselyn jälkeen paikka löytyi ja siellähän oli jo hyvät jamit päällä.Tapahtuman juontaja ja samalla yksi järjestäjistä.Tapahtuma oli järjestetty parin kolmen kaverin voimin. Se olikin aika pieni, mutta tunnelma oli sitäkin parempi. Toinen kaveri oikealta oli tapahtuman pääjärjestäjä.Osa porukasta oli puhtaasti kuuntelemassa musiikkia. Tapahtumapaikan ihan ytimessä oli myös pieni paikallinen kioski, jolla oli varmasti vuoden paras myyntipäivä. Kioskin luukulla oli koko ajan joku ostamassa Red Horsea, Emperadoria, vodkaa, limukkaa, jäitä, yms.Kitaristi fiilistelee.Oli kyllä tosi mukava tapahtuma ja hyvä meininki. Onneksi tuli lähdettyä.

Yöllä kämpille tultua laskeskelin taskussa olleita seteleita ja pisti hymyilyttään. Illan aikana ajoin taksilla noin 10km kahteen suuntaan, ostin itelle pari olutta ja meidän kaveriporukan pöytään pullon vodkaa ja söin parit nakit grillistä. Mitä tämä sitten kustansi? Noin 10€. Se on aikasta sopiva hinta tuollaiselle setille.

Kävin sunnuntaina päivällä vielä uuden mutkan Market Marketilla ja tarttui mukaan kuvan kaiutinpaketti. Malliltaan tuo on Edifier M1386. Tuossa vaiheessa pöytä ja tuolitkin oli jo kasattu.Kajareissa on erittäin asiallinen äänimaailma ja pakettiin kuuluu tällainen näppärä ohjainyksikkö. Siihen pystyy laittamaan USB-muistikun ja SD-kortin. Ohjainyksikössä on myös radio. Sitten tietysti paketin voi kytseä plukillä tietokoneeseen tai kännykkään. Valitaan vain ohjainyksiköstä, että mitä lähdettä halutaan käyttää. Hintaa paketille jäi 2300PHP/41€.Laitetaan tähän loppuun vielä mainos. Nyt kun työt alkoi täällä Manilassa, niin mulla jäi Suomeen tarpeettomaksi 5/2011 hommattu Honda CBF 600 S '08. Prätkä on viimeisen päälle hyvässä kunnossa ja ei kalpene uudelle. '08 malli on jo nykyistä uutta mallia. Hondalla on moottoripyörille neljän vuoden takuu ja tässä minun pyörässä sitä on vielä jäljellä tuonne kesä-heinäkuun paikkeille. Honda viime kesänä Ruotsin Seskarön sillan maisemissa.Linkki Nettimoton ilmoitukseen.

Siitä sais nyt joku hyvän menopelin sopivaan hintaan ja huolettomia kilometrejä. Jos olisin Suomessa, niin silloin en olisi laittanut myyntiin ollenkaan. Sen verran mukava yleispyörä monenlaiseen käyttöön.

Manilasta,
Mika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti