maanantai 6. syyskuuta 2010

Paluu Pattayalle

Muutama päivä taas vierähtänyt. Tiistaina tultiin siis Tornion kaverin kans Bangkokista tänne Pattayalle. Täällä meitä odottikin jo samaa kaveriporukkaa oleva toinen Tornion kaveri. Illalla tuli käytyä koko porukalla istahtamassa iltaa ja kun Pattayalla ollaan, niin täällä voi törmätä ihan keneen tahansa mistä päin maailmaa tahansa. Myös joulupukkiin! Pukki ei jostain syystä puhunut suomea, vaikka kuului olevan "Laplandiasta" kotoisin. Jano oli kuitenki melkoinen ja tokihan pukille piti huikka tarjota.Pattayalle tulon jälkeen piti vuokrata heti toisena päivänä mopot alle. Tällä kertaa vuoralle tuli tuliterä Yamahan "isolonko" 135cc Nuovo Elegant. Hintaa 150THB/3,75€ päivältä. Hurautettiin poikien kans mopoilla Pattayan viewpointille katteleen maisemia kohti kaupunkia.Torstai-iltana tuli käytyä suomalaisen Maikan Majatalon jo legendaarisessa tietovisassa. Visaan osallistutaan pöytäkunnittain ja kisan voittajapöytä saa palkinnoksi putelin kirkasta. Paikan isäntä Maikka vetää tietokilpailun läpi omalla rennolla tyylillään. Kysymyksiä on aina 40 ja puolessa välissä tietokisaa on erittäin hyvä puffetruoka 100THB/2,5€ korvausta vastaan. Puffeesta löytyy Thai- ja Suomiruokaa ja ruuat Maikalla on tunnetusti erittäin hyvät. Tietovisa oli nyt ensimmäisen kerran kesätauon jälkeen ja kisaan osallistui 6-7 tiimiä. Talvella huippusesongin aikana porukkaa voi olla jopa tuplat. Meidän pöytäseurue oli tällä kertaa kolmas.

Lauantaina tuli käytyä mopoilemassa toisen kaverin kans vähän Pattayan ulkopuolella toisen jäätyä parantelemaan hotellille kärähtänyttä ihoaan. Ensin ajettiin Silver Laken viinitilalle. Hieman erilaisempaa näkymää Thaimaasta.Vain parisen kilometriä viinitilalta löytyy iso Viherna Sien temppelialue.Alueen keskipisteenä on iso lampi, jonka reunoille jää erilaisia rakennuksia.Oli oikein mukava pieni kolmen tunnin ajelu. Ilma oli koko ajon ajan täysin pilvessä. Taas huomasi kuitenkin sen, että vaikka oli täysin pilvistä ja välillä tuli muutama tippa vettäkin, niin taivaalla oleva mollukka vaikuttaa täällä ihan eri teholla kuin Suomessa. Käsivarret ja kasvot oli ajelun jälkeen saaneet taas punotusta ja after sunille oli käyttöä. Kilometrejä tuli noin 60km.

Lauantaina oli myös allekirjoittaneen syntymäpäivät. Niitä tuli vietettyä kavereiden kans ja hauskaa oli. Sambuca shotteja meni illan aikana "muutamat".Sen huomasi ja tunsi myös seuraavana päivänä sunnuntaina.

Mopojen vuokraa tuli käytyä jatkamassa noin viikolla, joten menopelit on käytössä edelleen. Pääsee vähän tuulettuun ja kurvaileen ympäriinsä.

Pattayalta,
Mika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti