keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Mopoilua ja kuvailua

Tässä pääsikin reilu viikko vierähtään ilman blokeilua, kun odottelin tietokoneeseen viimeksi mainitemaani virtalähdettä. Toki nettikahvilassa olis voinu kirjoitella juttua, mutta viikon aikana tullut otettua kuvia niin paljon, että halusin tsekata ne ensin omalla koneella läpi ja laittaa niistä jotain näkyville.

Laitoin virtalähteen tilaukseen viime viikon tiistaina ja se tuli siis eilen tiistaina. Aika mielenkiintoinen reitti paketille, kun laitoin tilauksen Filippiinien Apple Storeen (www.apple.com/ph). Varsinaisen paketinkuljetuksen hoiti DHL.

Tuesday, July 06, 2010
7 Forwarded for delivery at Manila - Philippines 00:35

Thursday, July 01, 2010
6 Arrived at Sort Facility Manila - Philippines 06:17
5 Transferred through Hong Kong - HK Heliport - Hong Kong 02:10

Wednesday, June 30, 2010
4 Departed Facility in Singapore 21:25
3 Processed at Singapore 21:06
2 Arrived at Sort Facility at Singapore 18:47
1 Shipment picked up at Singapore 15:21

Mopo on ollut vuokralla täällä Puerto Princesassa Roxaksen jälkeen nyt koko ajan reilun 2vk ajan ja maanantaina jatkoin sitä taas viikolla. Sillä on tullu käytyä päristeltyä ympäri aluetta isompia ja pienempia teitä. Välillä on tullut poikettua myös teiden ulkopuolelle ja käytyä kattelemassa maisemia vähän korkealta. Kyllä lähtee...Pienillä kärrypoluilla voi tulla vastaan ajoneuvoja laidasta laitaan. Tässä yksi esimerkki, joka ei ole lainkaan harvinainen vastaantulija. Kyseessä siis vesipuhveli.Joskus mopolla lähtiessä tulee otettua reppu mukaan ja sinne koko kamerakalusto mitä löytyy ja käytyä vain kuvailemassa. Muutama päivä sitten pysähdyin pienelle syrjäiselle tielle, jonka reunassa oli paljon erilaisia kukkia. Siellä missä on kukkia on yleensä myös monenlaista ötökkää ja herhiläistä. Tässä yksi esimerkki jonkiin sortin heinäsirkasta tms. Kuvaa otettaessa käytetty järkkärissä 55-250mm linssiä sekä kolme loittorengasta.Yhdessä kukassa oli tällainen karvainen hämähäkki.Yks päivä kävin kävelemässä Pristine Beachin reunalla olevalla mangrovealueella. Siellä oli vedessä, välillä pinnalla puunrungon päällä ja välillä ihan hiekalla tosi erikoisen näköisiä otuksia. Ihmettelin, että onko kyseessä jokin lisko, kala vai sammakko. Vieressä oli pari paikallista miestä rikkomassa kotiloita ja keräsivät niiden sisältä pienet ravut kalansyötiksi. Tiesivät kertoa, että kyseessä on siis kala. Pää on kuin sammakolla, kropassa on paljon liskoa ja iho samanlainen kuin kalalla. Ihmetelkää itse.Jälleen täältä oman koneen takaa,
Mika

3 kommenttia:

  1. Jos sun mopo joskus häviää niin sen voi käydä hakemassa pois Saigonista. Olen nimittäin satavarma, että kaikki maailman mopot kerääntyy sinne.

    Taksikuski valisti, että ihmisiä on 9 miljoonaa ja mopoja 4 miljoonaa. Ja kaikki ne on juuri silloin liikenteessä kun Suomi-poika yrittää tien yli.

    VastaaPoista
  2. Hommaisit sitten loitorenkaat :D
    Hyvää makroilun iloa.

    VastaaPoista
  3. Mika, olet nyt siis Saigonissa. Siella on tunnetusti muutaman mopot liikenteessa. Taytyy joskus paasta kaymaan siella. Kenties talla reissulla jossain valissa. Aika nayttaa. Kohtuu erilainen paikka kuin Tokio. Molemmissa on paljon populaa, mutta onko mitaan muuta yhtalaisyytta? :) Onnittelut myos duunihomman puolesta. Huomasin vain Linkedista.

    Tommi, sattu toukokuussa Kenkon loittorengassarja yhdessa kamerakaupassa eteeen Mirin kaupungissa Malesiassa ja tarttu mukaan. Makroilu ei mitenkaan helppoa loittorenkailla, mutta mielenkiintoista kylla.

    - Mika -

    VastaaPoista