tiistai 13. maaliskuuta 2012

Rennosti Palawanilla sukellellen

Päivät menneet täällä Puerto Princesassa leppoisissa merkeissä. Täällä on parhaillaan paikallinen kesä menossa. Käytännössä se tarkoittaa, että kuivakausi meneillään ja lämmintä on riittävästi. Päivisin pyöritään siellä +32C ja +33C tuntumassa.

Hotellissa uima-allas on tarpeeseen ja joutuu päivittäin käymään pulahtamassa.Hotellin etupihalla on ns. Star Bar ulkoilmabaari. Nimi tulee baaritiskin muodosta, joka tehty tähden muotoon. Siellä on mukava käydä myös syömässä ja tai ottaa vaikka pari virkistävää.Eilen maanantaina tuli käytyä keskustassa Public Marketin alueella kattelemassa paikallista torielämää. Tässä on monenlaista riisiä tarjolla. Kilohinta näytti vaihtelevan 29-38PHP/51-67c lajista ja laadusta riippuen.Tuoreita vihanneksia.Paikalle tuli kuorma-autolastillinen tuoretta ananasta.Tänään tiistaina tuli käytyä sukeltamassa ekaa kertaa tälle reissulle. Sukeltamassa meitä oli sukelluskouluttaja Danin lisäksi ruotsalainen Patrick hollantilaisen tyttöystävänsä Natalien kans. Tehtiin pari dyykkiä ja sukeltaminen tuntui tosi mukavalta reilun 10kk tauon jälkeen. Kyllä taas kelpasi ja mikäpä oli sukeltaessa, kun meriveden lämpötila oli +30C. Ei tullu käytettyä märkäpukua olenkaan, vaan pelkästään shortsit ja hiaton paita ja menoksi. Tässä toinen sukellus juuri alkamassa.Sukelluksista lisää juttua kuvineen minun Reef Divesta.

Sukellukselle lähdetään ja tullaan aina Pristine Beachin kautta. Niin tänäänkin. Rannalla on omanlainen erittäin mukava ja rento tunnelma. Siellä käydessä tulee hyvä fiilis. Sukelluksilta tullessa nousuvesi oli valloittanut koko hiekkarannan.Näin siis täällä Palawanilla. Sanotaanko, että nyt ei ahista yhtään! :)

Hyvällä fiiliksellä Puertosta,
Mika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti