lauantai 20. helmikuuta 2010

Panglao/Bohol - Cebu

Tänään tuli siirryttyä takaisin tänne Cebun kaupunkiin. Aamulla ysiltä check out hotellista ja laukut traikkitaksin kyytiin ja kohti Tagbilaranin satamaa Boholin puolella. Siellä luukulta lippu (500PHP/7,80€) SuperCatin katamaraaniin. Alus lipui paikalle noin 10:30, joka oli merkattu lähtöajaksi. Cebulta tulevat matkustajat tulivat paatista pois ja samalle me, Cebuun menijät, sisälle alukseen. Kun kaikki oli kyydissä omilla paikoillaan, niin samantyyliset turvaohjeet monitorin kautta kuin lentokoneissakin ja sitten matalalentoa kohti Cebua.

Cebuun tullessa otin heti taksin alle ja sanoin kuskille, että Gran Prix hotelliin. Siis samaan paikkaa, jossa olin yhden yön ennen saarelle menoa. Kysyin hotellilta vapaata huonetta, mutta olisi löytyny vain vajaan 3000PHP huone yhdeksi yöksi, joten ei siis sinne. Taksi kuski sanoi tietävän yhden hotellin ihan Ayala Shopping Centerin vieressä. Kävin kokeileen sinne, mutta sama homma. Öitä ei löytynyt joka yöksi samasta hotellista. Ihan vieressä oli Regal Hotel ja sanoin, että käydään kysyyn sieltäkin. Sieltähän sitten löytyikin huone ja sai jopa valita, että ottaakki yhden hengen Standard huone (1200PHP/18,75€) vai kahden hengen Superior huone (1800PHP/28,10€). Kävin kattomassa molemmat huoneet ja pääsyin pienempään ja halvempaan.

Huoneessa suihku ja tunti lepäilyä. Kello alkoi lähennellä jo kahta ja ei ollu tullu syötyä vielä yhtään mitään, joten katsastaan samalla vieressä olevaa kauppakeskusta. Jostain syystä se ei näyttäny mitenkään älyttömän suurelta, kun siihen tuli hotellin suunnalta, mutta todellisuus olikin sitten taas jotain ihan muuta. Ostoskeskukset täällä Filippiineillä on todella suuria. Niin oli tämäkin. Ostarin keskelle jää ulkoilmaan täysin avoinainen puisto ja terassialue! Ruokapaikkana katselin, että löytyiskö jostain japanilaista ravintolaa, niin sais sushia. Sellaista en kuitenkaan löytänyt, joten piti käydä heittämässä Yellow Cabin lätty eli piatza nassuun. Sen jälkeen vähän ostoksilla ja olinkin aika valmista kauraa takaisin tänne hotellille.

Nyt siis muutama päivä Cebussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti