sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Trans Sport Show 2014

Tänä viikonloppuna oli Manilassa jälleen suuri autotapahtuma nimeltään Trans Sport Show. Paikkana oli SMX Convention Center, joka on ihan Mall of Asian naapurissa Pasayssa. Trans Sport Show on Filippiinien vanhin vuosittain järjestettävä autotapahtuma ja siellä tuli käytyä myös viime vuonna. Tapahtuma keskittyy etupäässä vanhempiin autoihin, mutta erilaiset laitetut autot on myös hyvin edustettuina. Uusia autoja oli myös muutamia, mutta vain muutamia.

Heti sisälle mennessä aulassa oli näytillä tämä hieno autovanhus noin 100v takaa.
Hienoja yksityiskohtia.
Toyota uutta GT-86:sta näkyy liikenteessä aikasta mukavasti. Monet niistä on enemmän tai vähemmän tuunattuja, kuten tämäkin.
Top Gearin osastolta. "Some say...He´s called The Stig"!
Viime vuonna näytillä oli erityisesti Porschen 911:ia mallin täyttäessä 50 vuotta, sekä eri ikäisiä Corvetteja mallin täyttäessä 60 vuotta. Tänä vuotta näytillä oli paljon Ford Mustangeja.
Mustang Shelby GT500E vuodelta 1967.
Tämä Mummo Ankan kärry oli yksi päivän vanhimmista.
Morganin 3 Wheeler ei näytä maailman uusimmalta keksinnöltä, eikä se sitä olekkaan. Kuvan laite on kuitenkin täysin uusi vuoden 2014 versio Morganin vanhasta konseptista. Moottorina 3 Wheelerissä on moottoripyörissä käytetty 1972cc V2, jonka jatkeena on Mazda MX-5:n vaihdelaatikko.
Alla Jay Lenon koeajo samaista Morganista. Koeajon päätteeksi Jay laittoi kaupat lukkoon omasta 3 Wheeleristä. Ilmeisen hauska värkki!
Datsunin legendaarien Z240.
Lotus Sevenin hengessä.
Jaggen pitkää keulaa.
Tapahtuman yhtenä teemana oli myös kuormurit ja muut suuremmat ajoneuvot. Paloauto saanut vähän ylimääräistä väriä ja valoja pintaan.
Hallin yhdessä nurkkauksessa oli tällaisia liikkuvia snägäreitä enemmänkin.
Autotapahtumasta kun on kyse, niin paikalla oli tietysti myös tyttöjä.
Ai niin. En ollut ainoa, jolla oli kamera mukana.
Kuka tunnistaa auton? Veikkaan, että erittäin harva. Kyseessä on nimittäin paikallisen Aurelio Customin valmistama kulkine.
Tähtikeulaa sieltä paremmasta päästä. Kyseessä SLS AMG.
Sama Rönttönen.
Ferrarin 458 Italia takavinkkelistä.
Hallissa oli lisää Toyotan GT-86:ia. Koeajoissa lähes poikkeuksetta kehutaan ajo-ominaisuuksia, mutta vastaavasti useasti mainitaan, että tehoa voisi olla enemmän kuin 200hv. Moottorin kylkeen voi kuitenkin laittaa föönin, kuten näihin oli laitettu.
Siniseen GT:hen tehoa oli saatu 284hv ja vihreään vastaavasti jo mukavat 390hv.
Välillä tanssiesityksiä.
Hienosti laitettu 2011 mallin Hyunday Sonata Theta II. Varsinkin auton metallikeltainen maalaus oli luonnossa tosi hieno.
Mitä olisi autotapahtuma ilman Porschea. Tässä 356 vuodelta 1956.
Sellainen tapahtuma tällä kertaa. Trans Sport Show on minun mielestä Filippiinien paras vanhempiin autoihin keskittyvä tapahtuma. Paljon hienoja ja tyylikkäitä ajopelejä.

Autoiluterveisin Manilasta,
Mika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti