tiistai 4. kesäkuuta 2013

Trans Sport Show 2013

Kävin sunnuntaina kauppakeskus Mall of Asian vieressä SMX Convention Centerissä järjestetyssä Trans Sport Show 2013. Kyseessä on etupäässä vanhempiin autoihin erikoistunut tapahtuma, mutta paikalla oli myös uudempaa tuunattua kalustoa. Kyseinen tapahtuma on myöskin Manilan vanhin edelleen toiminnassa oleva moottoriajoneuvotapahtuma. Tänä vuonna oli 22 kerta.

Vanhan Porsche-fanin silmiä hiveli, kun Porsche Club Philippines oli tuonut eri ikäistä kalustoa näytille. 911-mallistolla tulee 50 vuotta täyteen ja sen kunniaksi paikalla oli paljon kyseisiä malleja.
Vuoden 1965 mallissa oli huikeat 120 hummaa.
Tässä vuoden 1960 Porsche 356A.
Vähän uudempaa 911 mallia kaarilla varustettuna.
Corvetella oli myös oma näyttelyalue. Corvetella tulee vastaavasti 60 vuotta taivalta täyteen.
Vähän vanhempaa mallia.
Koko tapahtuman yksi hienoimpia oli tämä Jaguar.
Kissa asiaan kuuluvasti nokalla.
Vähän harvinaisempi Mini. Mallimerkinta on Mini Moke ja vuosimalli 1969. Mokea on valmistettu Englannin lisäksi myös Portugalissa ja Australiassa. 
Volkswagen Kübelwagen vuodelta 1974. Alkuperäista Kübelwagenia valmistettiin 1940 - 1945.
Toyota Celica vuodelta 1971. Erinomaista vuosikertaa siis.
Tyylikäs Honda S2000. Vihreä metalliväri näytti erittäin hyvältä tässä kopassa. Tällaisella S2000:lla tullut joskus ajettuakin Suomessa. Terveisiä vaan Vesalle.
S2000:n moottori on jo vakiona aikasta erikoinen. Kone on kaksilitrainen vapaastihengittävä ja siinä on tehoa 250hv. Kone kiertää kuin moottoripyörä. Kaksilitraisen huipputeho tulee 8300 r/min ja rajoitin puuttuu peliin vasta lähempänä 9000 r/min. Ei siis ihan perusmoottori. Tässä S2000:ssa ei ollu tyydytty vakiotehoihin, vaan kylkeen oli laitettu fööni. Tehoa 741 hummaa.
Bemulta oli näytillä rivissä eri ikäisiä M3:sia. Saman merkin harvinaisemmasta mallista vastasi Z8. Mallia valmistettiin 2002-2003 vain 5703kpl. Harvinainen malli siis kyseessä, jonka arvo vain nousee.
Tässä mallissa oli tunattu ikkuna konepeltiin. Yllättävänkin vähän käytetty kikka autoissa, jossa on oikeasti jotain erikoisempaa nähtävää konehuoneen puolella.
Autohifiä ei tässä tapahtumassa näytillä juuri ollenkaan. Tähän Beetleen sitä oli kuitenkin laitettu riittävästi.
2011 mallin Audi TT Quattro, jonka väri oli minusta erittäin onnistunut. Varsinkin luonnossa se näytti erittäin hienolta.
Autotapahtuma ja kuvia vain autoista….jotain puuttuu? Totta, tällä kertaa pakolliset messutytöt oli erittäin vähissä.
Trans Sport Show oli vähän pienempi autotapahtuma, kuin muut tapahtumat Manilassa, joissa on tullut käytyä. Hienoa kalustoa oli kuitenkin näytillä tälläkin kertaa. Olen ollut kyllä tosi yllättynyt, kuinka paljon Manilassa on vuodessa suuria autoalan tapahtumia. Sopii minulle, en valita.

Autoterveisin Manilasta,
Mika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti