sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Manila International Auto Show 2014

Manilassa pidettiin kansainväliset autoalan messut Manila International Auto Show 3-6.4.2014. Paikkana oli Word Trade Centerissä Pasayssa. Tapahtumasta käytetään myös nimitystä MIAS. Tässä kuvakoostetta.

Peogeotilta oli esillä uusi 208 GTI. Huomatkaa suomalaista väriä kuvan oikeassa yläkulmassa tutun rallilegendan muodossa.
Kiinalainen BYD yrittää valloittaa markkinoita Filippiineillä. Tässä merkin esittelytilaisuus parhaillaan menossa.
Kirjainyhdistelmää WRX ei tarvitse esitellä autoista kiinnostuneille.
Fordin messutyttö.
Toyotan mallistoa sieltä toisesta äärilaidasta. Lexuksen superauto LFA.
Näiden tyttöjen asut ei varmasti jääneet keneltäkään huomaamatta.
Tämä Mitsu ei tartu ensimmäisenä mahasta kiinni.
Pirelli ja Ferrari.
Tapahtumassa oli useita halleja käytössä. Päähallissa oli lähinnä maahantuojia esittelemässä uusia autoja. Muista halleista löytyi erilaisia autotarvikkeita, kuten myös vanhempia autoja, sekä erilaista tuning-kalustoa.

Tässä yksi esimerkki tunauksesta.  Maserati?
Ei, vaan täydellisen muodonmuutoksen läpikäynyt Honda Civic.
Tämä Toyota GT-86 ei jää huomaamatta.
Tuttu auto elokuvasta Paluu Tulevaisuuteen, mutta mikä on merkki?
Kyseessä on tietysti De Lorean.
Hieno Porsche Gulfin väreissä.
Nissanin Kube hieman madallettuna.
Paikalla oli myös joitakin moottoripyöriä. Tässä Kawasakin ER-6N.
Täällä on jonkinlainen villitys menossa liittyen rekisterikilpiin. Tosi monissa autoissa näkyy paikallisten kilpien alla saksalaiset rekisterikilvet. Ensi kertaa nähdessäni ajattelin, että joku on tuonut auton Saksasta. Sen jälkeen kuulinkin kaverilta juttua, että yksi kaveri myy täällä saksalaisia rekisterikilpiä. Buumin huomasi myös kyseisellä osastolta, jossa asiakkaita riitti. Kyseinen putiikki tunnetaan nimellä Eurovision.
Olen käynyt tapahtumassa myös 2012 ja 2013 ja MIAS on selkeästi Filippiinien suurin autoalan tapahtuma. Porukkaa oli paikalla tälläkin kertaa todella paljon. Hyvä tapahtuma!

Automessuilta mentiin suoraan Mall of Asian viereen Manilan Bayn rantabulevardille. Ihmisiä oli paljon paikalla nauttimassa hienosta illasta.
Aurinko alkoi myös laskea.
Viereen jää loistava ruokapaikka nimeltään Buffet 101, jonne mentiin porukalla syömään. Paikan buffet on ehkä paras buffet, mitä olen missään syönyt. Tarjonta on todella laajaa paikallisesta kiinalaiseen, tex-mexiin, italialaiseen, japanilaiseen ja erilaisia lihoja unohtamatta. Viikonloppuna hinta on arkea kalliimpi hinnan ollessa 999PHP/16,20€/hlö. Viikolla hinta on noin 200PHP halvempi. Hinta sisältää myös punaviinit ja oluet, sekä tietysti todella suuren valikoiman erilaisia jälkiruokia.

Tässä otettu vähän alkupaloja.
Loistava buffetpaikka. Suosittelen!

Pitkän illallisen jälkeen taivas oli tummunet ja maisema näytti tältä.
Autoterveisin Manilasta,
Mika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti