lauantai 2. marraskuuta 2013

Toimiston Halloweenit 2013

Meillä oli tällä viikolla Halloweenit toimistolla aivan kuten vuosi sittenkin. Teema oli tosin nyt erilainen ja tällä kertaa Halloweenit oli pelkästään työntekijöille. Viime vuonna paikalle oli kutsuttu myös työntekijöiden lapsia.

Laitetaan tähän alkuun ensin parit kuvat toimiston pihalta. Paikka on siis Metro-Manilaan kuuluva Taguig City ja alue tarkemmin Mckinley Hills. Pienellä alueella on paljon suurien kansainvälisten yritysten toimistoja ja monien yrityksien yksiköissä työskentelee tuhansia työntekijöitä pelkästään Mckinleyn kampuksella. Tässä näkymää meidän toimistorakennuksen pääoven edestä.
Toimistoa vastapäätä Yellow Cabin pitzamopot valmiina toimittamaan lättyjä lähialueelle.
Tässä meidän toimistorakennusta toiselta suunnalta.
Sitten itse Halloweeniin.
Eri tiimeillä oli omat teemansa.
Jumarin tyylinäyte.
Toimisto näytti monin paikoin “hieman” erilaiselta normipäiviin verrattuna.
Zoltar.
Vähän erilaista teemaa.
Ja ulkoasua.
Tyhjä katse.
Tämä kaveri ei ollu oikein juttutuulella minun kans.
Vähän vaihtelua normaaliin arkeen, vaikka itse olinkin enemmän kameran takana.

Kampuksen parkkihallista. Mikä ero on filippiiniläisten työpaikkojen parkkihalleissa verrattuna suomalaisiin vastaaviin? Mopojen määrä on ainakin hieman eri.
Laitetaan tähän loppuun kuva vielä tältä illalta. Tuli mieleen, että ei ole tullu tehtyä pitkään aikaan kunnon suomalaisia lättyjä. Mansikkahilloakin kyllä oli, mutta päätin testata lätyt suklaajäätelön ja persikkalohkojen kans.  Loistava yhdistelmä. Maistuis varmaan teillekkin?
Suosittelen!

Halloween-terveisin Manilasta,
Mika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti