perjantai 14. joulukuuta 2012

Joulu lähestyy

Joulukuu on jo hyvässä vauhdissa ja se olis enää 2,5vk tätä vuotta jäljellä. Jouluaattoon ei ole enää kuin reilu viikko. Joulun lähestyminen näkyy myös työpaikoilla. Niin myös minun työpaikalla täällä Manilassa. Kuten edellisessä jutussa kerroinkin, niin meillä oli viime lauantaina vuoden päättäisbileet. Nyt torstaina meillä oli työpäivän aikana pienet joulukekkerit oman porukan kans hyvän ruuan ja pikku hubailun merkeissä. Lopuksi piti ottaa myös ryhmäkuva.
Meillä oli viikkoa aikaisemmin arvonta, että kuka joutuu ostaan lahjan itse kullekkin. Lahjan hinnaksi määriteltiin matala 300PHP/5,60€. Meillä oli käytössä myös lista, johon jokainen pystyi merkitsemään lahjatoiveen. Tuolla rahalla ei kovin kummoisia ostella, joten merkkasin vain, että sekalaisia pähkinöitä. Ne on yleensä aina hyviä ja niitä tulee muutenki välillä osteltua.
Sitä saa, mitä tilaa. Sain 737g purnukan sekalaisia pähkinöitä ja täytyy sanoa, että erittäin hyviä sellaisia. Beer Nuts. Näyttää olevan jenkkituote.

Aloitin työt täällä Manilassa huhtikuun 10. päivä, joten reilu 8kk tuli juuri täyteen työn merkeissä. Maahan tulin reilua kuukautta aikaisemmin. Tänään perjantaina oli viimeinen työpäivä ennen hyvin ansaittua joululomaa. Tarkoittaa käytännössä sitä, että me hypätään huomenna lauantaina Manilasta kohti Palawania ja lähetään sinne rentoutuun joulun yli.

Tämä on näillä näkymin viimeinen blokikirjoitus ennen joulua, joten Oikein Hyvää Joulua Kaikille Kavereille, Tutuille ja Blokin Lukijoille ja Erityisesti Kivirannalle Tornioon!
Kuvassa allekirjoittanut joulupukkina Torniossa jouluna 2008.

Blokin oikeassa reunassa on ollut jo pidemmän aikaa äänestys "Mikä maa on oma suosikkisi Kaakkois-Aasiassa"? Äänestys loppuu tämän vuoden viimeinen päivä, joten jos et ole vielä äänestänyt, niin käy klikkaamassa omaa suosikkiasi.

Hyvää Joulua!   Merry Christmas!   Maligayang Pasko!

Jouluterveisin Manilasta,
Mika

2 kommenttia:

  1. Hyvää joulua. Kerrohan sitten missä päin käyt palawanilla. Matkakuume nousee.

    VastaaPoista
  2. Moikka,

    Reissu on edenny reittia Puerto Princesa - Sabang - Roxas. Taalta seuraavaksi nailla nakymin 26. paiva takaisin Puertoon ja samana paivana illalla lento takaisin kampille Manilaan.

    Hauskaa Joulua myos sinne!

    - Mika -

    VastaaPoista