Kävelin tässä hotellin lähellä yks päivä ja ihmettelin, että mikä on yksi iso ja erikoisen mallinen rakennus. Viivoitin ollut sitä piirrettäessä milloin mihinki suuntaan ja suoriä pysty- tai vaakasuoria viivoja rakennuksesta juuri löydy.
Käytiin eilen maanantaina syömässä Jarin ja Cherryn kans vähän pidemmän kaavan mukaan. Kyseessä on ns. steamboat -paikka. Joka ikisessä pöydässä on kaasualusta. Sen päälle laitetaan sitten joko iso teräksinen kulho, joka on jaettu keskeltä kahtia ja siihen saa siis kahdenlaista keittolientä. Toinen vaihtoehto on, että valitaan barbuquealusta, jossa voidaan grillata helposti. Kolmas vaihtoehto on, että valitaan näiden yhdistelmä, jossa on sellainen pienempi normikoon kattila keskellä keittämiseen ja sen ympärillä on grillausta varten valarauta-alusta. Me valittiin tämä viimeinen vaihtoehto. Kun kaasut on väännetty päälle ja laitettu keittoliemi poriseen, niin sitten hakemaan valmistettavia ruokatarvikkeita ja juomia. Ruokaa on valittavissa todella paljon erilaista. Lihaa löytyy nautaa, possua, lammasta ja kanaa. Kolmea ensimmäista valittaessa lihamestari ottaa ison kimpaleen lihaa suoraan pakkasesta ja siivuttaa sitä isolle lautaselle hillittömän keon. Lisäksi löytyy vihanneksia, erilaisia isoja katkarapuja, taskurapuja, makkaroita, liha- ja kasvipullia ja vihanneksia. Erilaisia kastikkeita on vaikka kuinka paljon ja niistä voi tehdä kippoon mieleisensä seoksen joko marinadiksia tai sitten dippausta varten. Tai vaikka useamman sellaisen. Hintaan kuuluu myös limunaatit suoraan automaatista ja erilaisia jäätelöitä suoraan kylmäaltaasta. Samoin jotain kakkua tai pikkuleipiä.
Tässä on haettu ensimmäiseksi setiksi vähän nakkeja, nautaa, possua, kanaa ja vihanneksia. Sitten vain kokkaileen.
Kokkailuterveisin,
Mika
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti