torstai 18. marraskuuta 2010

Clarke Quay

Maanantaina tuli pidettyä Jarin ja Mikon kans uimatreenit Jarin altaalla. Käytännössä siis räpiköitiin ja leikittiin kuin pikkulapset lähes pari tuntia altaalla. Tuli kokeiltua sukeltaa allas päästä päähän. Usko meinasi jo loppua viimeisellä viidellä metrillä, mutta kun pääty jo näky, niin oli pakko pinnistää. En olis päässy kyllä senttiäkään pidemmälle. Pinnalle tultua kaverit nauro, ku itellä nuppi punasena ja joutu jonku aikaa haukkomaan henkeä ja palautumaan.Tämä Jarin allas on kyllä aivan loistava. Allas on siis condotyyppisten kerrostalojen pihalla oleva uima-allas. Pituutta noin 30m ja vieressä vielä erikseen lasten allas. Jos joskus sattuis asumaan jossain täällä päin maailmaa, niin tällaisen minäkin haluaisin pihaan. On tämä niin luksusta ja tämä altaan koko vielä.

Altaalla viereisestä palmusta kuulu lintujen ääntä ja kun näki lintuja vilaukselta, niin mitä ihmettä. Siellä oli viisi kappaletta jotain papukaijoja! Pokkarilla ei saanu kovin kummosta kuvaa niin korkealta, mutta näkyy kuitenkin, että minkälaisista kaijoista oli kyse. Perusväri on vihreä ja nokka punainen. Joku ornitologi osaa varmaan kertoa, että mikä kaijalaji kyseessä.Uintien päälle mentiin vielä istahtaan vieressä olevalle East Coast Parkin rantaterassille. Aurinko alkoi jossain vaiheessa laskea ja se näytti aikasta hyvältä.Singaporen suosituin illanviettoalue on Clarke Quay. Alueella on tosi paljon erilaisia ruokapaikkoja, baareja ja clubeja. Alue on muutenkin hienon näköistä varsinkin iltaisin, kun valot luovat paikkaan ihan omaa tunnelmaa.Sieltä löytyy myös aikasta mielenkiintoinen teemabaari. Paikan nimi on Clinic. Baarin sisustuksessa on käytetty klinikoilta ja sairaaloista tuttuja elementtejä. Tässä baaritiskin valoja.Joissakin pöydissä tuoleina on rullatuolit.Jos meno on liian hurjaa, niin silloin voi joutua tiputukseen. Tarjolla on siis joitakin drinkkejä, jotka tarjoillaan tippapusseissa. Niitä ei tietysti laitetaan suoraan suoneen, vaan letkua suuhun ja avataan vain aina letkun hanaa juotaessa.

Toki tuota vois jalostaa vähän pidemmälle ja vodkaa suoraan suoneen, niin jäis turha imeskely pois. Vähän erilaisempi paikka.

Singaporesta,
Mika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti