sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Allasbileet

Viikko taas vierähtänyt ja huomenna maanantaina olis paluu arkeen. Tämä viikko mennytkin kohtuu rauhassa. Jotain pientä kuitenkin.

Sain kutsun tulla keskiviikkona syntympäiväjuhliin Quezon Cityyn paikallisten tuttujen tykö ja pitihän siellä mennä käymään. Paikalla oli porukkaa mukavasti ja tarjolla oli ruokaa ja juomaa tuttuun tyyliin. Vein juhliin oman sekoituksen vodkaa ja Fishermaniä. Maku oli kaikille uusi ja raikas, mutta puteli tyhjeni nopeasti.

Eilen lauantaina pidin vastaavasti kämpillä allaspippalot, johon tuli viisi henkilöä keskiviikon juhlista. Varasin meille uima-altaan kupeessa olevan katoksen pöytineen ja tietysti asiaan kuuluvine rentoine tarjoiluineen. Sattu oleen kaapissa vielä yksi Turkinpippuripussi ja tein siitä myös juomasekoituksen ja hyvin kelpasi sekin.Allasalueella kun oltiin, niin tietysti allasta myös käytettiin. Juhlat oli arvokkaat ja asialliset...Lähimmässä kauppakeskuksessa Market Marketilla on tarjolla monenlaisia paikallisia ja myös paikallisille vähän erikoisempiakin herkkuja kuten mm. kylmäsavulohta. Se sopii mulle ja sitä tullutkin ostettua jo muutamana kertana.Tänään sunnuntaina tuli käytyä ekaa kertaa tässä kämpän yhteydessä olevalla kuntosalilla. Samalla se oli eka kerta salilla ilmeisesti useampaan vuoteen. Saas nähdä, että miten huomenna tuntuu rehkiminen.

Manilasta,
Mika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti