maanantai 11. maaliskuuta 2019

Joululomalla Filippiineillä, Osa 3 - Päivä Purao Islandilla Palawanilla

Palawanilla ollessa haluttiin käydä jossain meille uudessa paikassa ja lopulta päädyttiin Roxaksen edustalla olevalle pienelle Purao Islandille. Pari kertaa aikaisemmin Roxaksessa ollessa ollaan käyty Modessa Islandilla, joka on myös Roxaksen edustalla, mutta vähän kauempana.

Venekyyti Puraolle vuokrattiin yksityiseltä ja siitä maksettiin 1800PHP/31€. Kyydissä meitä oli noin 15 henkeä, joten kyyti oli erittäin edullinen. Useilla pienillä saarilla Palawanilla peritään pääsymaksua saarille, mutta Puraolle ei tarvinnut maksaa mitään. Venekyyti kesti noin 40min suuntaansa.

Saarelle tulessa vuokrattiin vain katos, "kubo", meidän käyttöön, jolla hintaa oli 300PHP/5€.


Pojalla oli hauskaa, kun pääsi leikkimään lämpimässä vedessä.


Tein pienen videopätkän saarelta, josta näkee sitä paremmin ei puolilta.


Meidän ollessa saarella oli vuoden ensimmäinen päivä ja porukkaa oli tosi paljon juhlistamassa vuoden vaihtumista perheiden ja kavereiden kans. Ulkomaalaisia saarella ei ollut ketään muita minun lisäksi. Osa juhlijoista oli nauttinut virvokkeita riittävästi ja kenties juuri siitä syystä paikallisten kesken kehittyi melkoinen hässäkkä.


Tuo hässäkkä onneksi loppui kohtuu nopeasti ja tilanne normalisoitui heti sen jälkeen.


Purao Islandista vois sanoa, että ihan hieno saari, vaikka ei se Modessa Islandille vedäkkään vertoja. Mukava päivä joka tapauksessa.

Reissuterveisin,
Mika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti