sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Juhlia, juhlia

Tässä pyörähti reilu viikko sitten itsellä uusi numero mittariin. Otettiin kotona varaslähtö hyvän kakun merkeissä jo edellisenä iltana.
Työpaikalla meillä on tapana, että kerätään tiimin kesken pieni kolehti ja joku käy ostamassa synttärisankarille pienen kakun. Näin tälläkin kertaa ja kakkua ilmestyi myös minun pöydälle.

Töiden jälkeen tuli mentyä juhlistamaan iltaa kavereiden kans Makatiin Strumm´siin, josta olin varannut meille pöydän ja tietysti myös vähän tarjottavaa.
Toisaalta mikäs oli juhliessa, kun pidettiin hyvää huolta.
Kippis!
Paikalla oli soittamassa myös The Authority, joka takaa, että tunnelma on aina katossa.
Tänä viikonloppuna meidät kutsuttiin toisille synttärijuhlille. Nämä juhlat on synttärisankarin kotona. Se tarkoitti tietysti, että paikalla oli paikalliseen tyyliin myös karaokea.
Ja masiina oli myös kovassa käytössä pitkin iltaa.
Pöydät oli laitettu koreaksi. Tässä tulossa grillattua kalaa.
Tässä hieman jotain vähän erikoisempaa suomalaisesta vinkkelistä nähden. Täällä se on hyvinkin tavallista. Kyseessä nimittäin kanankoipi. Paikallisilla on hauska kutsumanimi koivelle. Se on yksinkertaisesti vain "adidas".
Täytyy sanoa, että ei siinä ainakaan kovin paljon syömistä ole.

Tätä kaveria ei ollu talossa vielä, kun kävin viimeksi kylässä. Kohtuu vilkas tapaus.
Kaverilla oli t-paidassa kuva, joka kuvaa hyvin filippiiniläisiä. Täällä otetaan kuulemma maailman eniten selfieitä maailmassa ja se on helppo uskoa.
Tänään tuli käytyä shoppailemassa ja käytiin samalla vähän syömässä. Lohi tekee välillä poikaa. Vaikka sitten sushin muodossa.
Sen päälle vähän possua.
Filippiineillä on parhaillaan taifuuni Kalmaegi, jonka paikallinen nimi on Luis. Sen reitti menee suoraaan Filippiinien pääsaaren Luzon yli. Manilaan nähden reitti menee sen verran pohjoisempaa, että vaikutukset täällä jäänee vain sateiksi. Marikinan alueella vettä oli tullut jo sen verran, että siellä kuulemma tulvii.
Toistaiseksi tällä kaudella on ollut vain muutama taifuuni, mutta vielä niitä ehtii tulla.

Party-Manilasta,
Mika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti