maanantai 3. maaliskuuta 2014

Manila Ocean Park

Tuli käytyä sunnuntaina kavereiden kans Manila Ocean Parkissa. Olen käynyt paikassa kerran aikaisemmin syyskuussa 2010, joten siitä oli jo vierähtänyt muutama vuosi. Paikka sijaitsee Roxas Boulevardin kupeessa Manila Bayn rannassa hyvin lähellä USA:n suurlähetystöä ja Rixal Parkia.

Ocean Parkkiin on tarjolla erilaisia lippupaketteja riippuen mitä kaikkea haluaa nähdä ja tehdä. Lippujen hinnat alkaa 550PHP/8,95€ kalleimpien maksaessa moninkertaisesti. Me tyydyttiin peruslippuihin.
Aluksi mentiin katseleen ulkona altaassa olleita rauskuja, joita pääsi myös kosketteleen. Rauskun evät sivuilla tuntuu tosi limaisilta, kun keskikroppassa limaisuutta ei ole juuri ollenkaan.
Rauskujen jälkeen sisälle katseleen akvaarioita. Sisällä on fisuja laidasta laitaan.
Sammakkokala.
Manila Ocean Parkin hienoin paikka on minusta iso tunneli, jossa jossa on monenlaisia rauskuja, mureenoita ja muuta kohtuu kokoista kalaa.
Tytöt poseeraa tunnelissa.
Tuijotuskilpailu. Kumpi räpyttää silmiä ensin…?
Joissain akvaarioissa oli paljon rauskuja.
Käytiin katsahtamassa myös merileijonien show. Niitä katsoessa tulee helposti mieleen, että merileijonat on luonteeltaan kuin vilkkaita ja älykkäitä koiria. Ne saa tekemään mitä vaan, kunhan vain ruokaa on tarjolla.
Pikku pusut.
Shown jälkeen lopputervehdykset.
Meduusoilla on oma osasto, jossa on valoilla luotu hieno tunnelma paikkaan.
Vähän lähempää.
Meduusatorneja.
Kierroksen jälkeen oli mukava istahtaa porukalla alas Ocean Parkin takana olevalle isolle terassille nauttimaan vähän virvokkeita.
Terassi on suoraan merelle päin, josta on hyvä katella auringonlaskua.
DJ soitteli terassilla musaa, joten mikäpä oli nautiskellessa.
Laitetaan loppun vielä pikkusen tuunattu kuva auringonlaskusta.
Ocean Parkkia on helppo suositella käyntikohteeksi koko perheelle. Vastaavia paikkoja Kaakkois-Aasiasta löytyy esimerkiksi Singaporesta Sentosan saarelta. Siellä tuli käytyä reilu kolme vuotta sitten.

Terveisin Manilasta,
Mika

2 kommenttia:

  1. samanlainen tuntuu olevan kuin singaporessakin ! :)

    VastaaPoista
  2. Jep, Singaporen paikassa tullutkin käytyä. Lisäsin linkin Singaporen paikasta myös tämän blokitekstin loppuun.

    - Mika -

    VastaaPoista