torstai 16. helmikuuta 2017

Kaunis ja vehreä Puerto Galeran alue Mindorolla

Suuntana Aasia | Kaunis ja vehreä Puerto Galeran alue Mindorolla | Hukkapiilo

Puerto Galera on suosittu lomailukohde Manilan lähialueella, jonne on helppo ja edullinen mennä ilman lentämistä. Käytännössä vain ensin noin kaksi tuntia bussilla Manilasta Bantangaksen laivaterminaaliin ja sieltä sitten vähän reilu tunti veneellä.

Puerto Galeran suosioon on myös monia syitä. Yksi on tietysti suosittu ranta nimeltään White Beach, jossa lekottelun lisäksi voi vaikka pelata rantalentistä, kokeilla liitovarjoilua tai kurvailla vesiskoottereilla. Rannan edustalta löytyy myös kelluva baari.

Puerto Galerasta 6km päästä löytyy pieni rantakohde nimeltään Sabang, joka on erittäin suosittu sukeltajien keskuudessa. Sukellusfirmoja löytyykin sieltä useampi kymmen. Yöelämä Sabangilla on huomattavasti vilkkaampaa kuin White Beachillä.

Puerto Galeran alue sopii myös erinomaisesti scootterilla ja moottoripyöräilyllä ajeleen. Kauniita maisemia riittää. Alueelta löytyy myös erikoinen Ponderosan golfkenttä, joka tehty vuoren rinteelle. Korkeuseroja siis riittää.

Tässä minun tekemä fiilistelypätkä alueesta, josta näkee paremmin maisemia ja eri paikkoja.



Puerto Galerasta ja vierestä Sabangilta löytyy hotelleja ja majapaikkoja moneen makuun. Jos haluat olla hiekkarannan tuntumassa ja et kaipaa varsinaista iltaelämää, niin valitse hotelli White Beachiltä. Sama koskee lapsiperheitä. Jos olet kiinnostunut sukeltamisesta/snorkaalmisesta ja haluat vilkkaapaa iltaelämää, niin silloin hotelli ehdottomasti Sabangilta. Tämän blokitekstin alussa oleva allaskuva on tyylikkäästä hotellista nimeltään The Manor at Puerto Galera. Siellä en ole majoittunut, mutta ruoka siellä on erinomaista.

Minun muut videoclipit löytyy blokin video-osiosta ja tietysti suoraan Youtubesta. Jos tykkäät minun videosta, niin klikkaa Youtubessa nappia "Tilaa/Subscribe", jolloin saat aina automaattisesti tiedot uusista videoista. 

Terveisin,
Mika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti