sunnuntai 7. elokuuta 2016

Komodo ilmasta kuvattuna

Komodon alue on tunnetusti loistava paikka sukeltamiseen. Oma reissu Komodolle oli maaliskuussa 2011. Samalla tuli huomattua, että se on myös maisemallisesti hienoa seutua.

Tässä pienellä kuvauskopterilla (dronella) kuvattu ja hienosti editoitu pätkä Komodolta. Videolta käy myös hyvin ilmi, kuinka kirkkaat vedet Komodolla todella on.


Tässä toinen pätkä Komodolta, joka myös katsomisen arvoinen.


Makeita maisemia! Dronet on muutenkin kehittyneet niin paljon, että täytyy varmaan hankkia itsellekkin sellainen, että pystyy ottaan kuvia ja videoita lintuperspektiivistä. Varsinkin DJI:n Mavic Pro olis pienen koon puolesta kätevä myös reissatessa. 

Omasta Komodon reissusta jäi erittäin hyvät fiilikset. Sukellettiin Labuan Bajon alueella aluksi kolme päivää (1, 2, 3). Niistä jäi mieleen erityisesti todella suuret kalaparvet, haiden määrä ja tietysti paholaisrauskut. Niitä oli välillä useitä yhdessä. 

Suuntana Aasia | Komodo | Hukkapiilo

Käytiin tietysti myös Komodon kansallispuistossa katsomassa Komodon maailman kuuluja varaaneja ja sitten mopoiltiin Labuan Bajon alueella. Siellä suunnalla olis mukava mennä käymään myös uudestaan. Nähtävää jäi paljon varsinkin Labuan Bajosta sisämaahan lähdettäessä.

Komodofiiliksin,
Mika



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti