maanantai 29. elokuuta 2016

Kiinaan avattu huikea lasipohjainen näköalapaikka - The Coiling Dragon Cliff

Kiinassa Hunanin maakunnassa on avattu huikea lasipohjainen näköalapaikka nimeltään The Coiling Dragon Cliff. Tarkemmin paikka sijaitsee Tianmenvuorella Zhangjiajien kansallispoistossa. Pystysuoralle vuoren seinälle tehty näköalapaikka on 100m pitkä ja se on noin 1500m korkeudessa.
Suuntana Aasia | The Coiling Dragon Cliff | Hukkapiilo

Leveyttä näköalatasanteella tai -polulla on 1,6 metriä. Tämä kävely ei sovellu välttämä aivan kaikille. Saattais itselläkin kestää hetken ennen kuin pystyis käveleen, kun korkeat paikat nykyään meinaa huipata sen verran pahasti.

Suuntana Aasia | The Coiling Dragon Cliff | Hukkapiilo

Tästä saa hyvin käsitystä minkälaiseen paikkaan ko. rakennelta on tehty.


Varmasti mielenkiintoinen ja mieleenpainuva paikka käydä!

Terveisin,
Mika




2 kommenttia:

  1. Hui, kamala! Onpa kerta kaikkiaan hienon, pelottavan ja siistin näköinen paikka. Tuonne olisi mahtavaa päästä vaikka varmaan polvet varmasti tutisisivatkin jännityksestä - ainakin jos olisi ruuhkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, totta! Oma korkeanpaikankammo myös selvästi pahenee koko ajan, vaikka minua silti kiinnostaa kaikki tornit yms. vastaavat paikat ja niissä pitää aina käydä. Reilu vuosi sitten käydessä Macau Towerissa sen huomasi erittäin hyvin. Päässä tuntui koko ajan tuntu, että se torni kaatuu, vaikka järki sanoi, että ainoa joka tässä kaatuu on minä itse. :D

      - Mika -

      Poista