torstai 26. toukokuuta 2016

Best of Burgos Circle - Supercar Sundays

Burgos Circlen alue Taguig Cityssä on yksi parhaista condoalueista Manilassa ja samalla koko Filippiineillä. Sen ovat huomanneet myös Manila Sport Car Clubin kaverit, jotka kokoontuvat Burgos Circlen kahviloihin aina sunnuntaiaamuihin. Käytännössä se tarkoittaa, että tarjolla on kiiltävää pintaa, leveää rengasta ja tietysti toinen toistaan hienompia ja erikoisempia urheiluautoja rouhealla moottorinmurinalla höystettynä.


Monet autoista ovat vakioita, mutta mukana on myös paljon erikoismalleja. Samoin paikalla käy paljon autoja, joissa on tuunattu jousitusta.


Ferrareita on aina useita paikan päällä. Varsinkin 458 näyttää olevan suosittu malli ja niitä on joka viikko.


Ferrarin 599 on harvinaisempi vieras.


Porsche on selvästi suosituin automerkki, mitä Burgos Circlellä näkee sunnuntaisin. Se mikä on mielenkiintoista huomata, niin mallit ovat lähes poikkeuksetta 911-malliston parhaimmistoa. Suosituimpia näyttävät olevan GT3, GT3RS, Turbo ja Turbo S.


Paikalla on aina myös vanhempia 911-malleja.


Lamborghinit ovat myös hyvin esillä sunnuntaisin. Varsinkin Aventador kääntää ihmisten päät niin ulkonäöllään kuin myös äänellään.


Yleisin Lamborchini on Callardo, mutta paikalla näkee myös mm. uutta Huracania.


Paikalla on useasti myös harvinaisempaa kalustoa. Siitä hyvänä esimerkkinä käy Fort GT, joita on välillä useampiakin samana päivänä.


Lotuksia näkee harvoin, mutta välillä kylläkin.


Mercedeksen SLR McLaren on harvinainen vieras missä päin maailmaa tahansa.


Hieno auto ja yksityiskohtia riittää.


AC Cobra kuuluu automaailman legendoihin. Todella tyylikäs yksilö.


Paikalla on useasti vanhempia Jenkkejä. Tässä hieno Corvette.


Joskus näkee myös vähän muunlaista kalustoa kuin urheiluautoja, mutta ne silti säväyttää. Tästä hyvänä esimerkkinä tämä Rolls-Royce.


Olen tehnyt Youtubeen fiilistelypätkän, josta näkee lisää Burgos Circlellä käyvää kalustoa kunnon resoluutiolla.


Hienoa kalustoa siis. Autoilusta kiinnostuneiden kannatteekin pyörähtää Burgos Circlellä sunnuntaisin, kun on käymässä Manilassa. Autoja alkaa tulla paikalle yleensä joskus aamulla 8-9:00 välillä. Suosittelen menemään paikalle kuitenkin viimeistään noin 10:00 paikkeilla, jos ei halua missata mitään.

Autoiluterveisin,
Mika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti