lauantai 14. marraskuuta 2015

Manila Auto Salon 2015

Manilassa järjestetään tällä viikolla 12. - 15.11 Manila Auto Salon 2015. Paikkana toimii Mall of Asian vieressä oleva SMX Convention Center. Tapahtuma keskittyy lähinnä autojen tuunaamiseen. Kävin paikan päällä torstaina.

Sisääntuloaulassa oli siistin näköinen rodi.
Sisältä löytyi lisää vanhempaa kalustoa varsinkin pick-upien muodossa.
Hienosti oli entisöity tämäkin autovanhus.
Messutytöt.
Tapahtumassa oli esillä useampia kalliimman luokan autoja, jotka olivat saaneet LB Worksin korisarjat. Tässä esimerkkinä Ferrari 458 Italia, jossa auto laskettu ilmajousituksen avulla täysin maahan kiinni.
Sivuprofiilia.
Päivän häijyimmästä vastasi tämä vastaavalla korisarjalla varustettu Corvette.
Mattamusta väri vielä korosti Veten ilmettä.
Niin kuin olen aikaisemmin kirjoittanut, niin Porschet, Ferrarit ja Lamborchinit ovat tuttu näky sunnuntaisin Burgos Circlellä Fort Bonifaciossa. Sen sijaan McLareneita en ole toistaiseksi nähnyt liikenteessä vielä yhtään ainoaa. Tapahtumassa oli näytillä Macin 12C Spider.
Toyota GT86 on suosittu tuunauskohde Filippiineillä ja niitä on paikalla aina useita kaikissa autotapahtumassa. Juttelin tämän yksilön omistajan kans ja tähän oli laitettu koneeseen turbo ulkoisten muutosten lisäksi. Autosta irtoaa nyt 400hv etanolilla ja 360hv vastaavasti tavallisella bensalla. Vakion 200hv nähden teho on siis tuplaantunut. Kaveri kertoi, että käyttää autoa joka päiväisessä liikenteessä. Väri oli luonnossa tosi hieno.
Smile!
Jos Toyota GT86 on yleinen malli sporttisemmista autoista, niin samaa voi sanoa myös uusista Mustangeista. Niitä näkyy liikenteessä yllättävän paljon. Ulkonäkö on kyllä kieltämättä onnistunut.
Ei ollut hassumman näköinen tämä Lexus RC350:kään.
Mini Countryman S oli saanut väriä pintaan.
Lisää messutyttöjä.
Tapahtumassa oli esillä myös paljon erilaisia maastureita. Moniin oli laitettu korkeampaa jousitusta ja järeämpää rengastusta.
Tämä oli aikasta hieno, eikä jää kiinni ensimmäiseen töyssyyn.
Autohifiä oli tällä kartaa hyvin vähän esillä. Tällä pakulla voi laittaa bileet pystöön.
Tarjolla oli myös autoaiheisia kelloja. Osa oli aikasta asiallisia.
Loppuun vielä messutyttö.
Sellainen Manila Auto Salon tällä kertaa. Jotain uutta oli tällä kertaa ylempänä Ferrarissa ja Corvetessa nähdyt LB Worksin korisarjat. Muuten tapahtuma noudatteli aikasta tuttua kaavaa aikaisemmilta kerroilta.

Tuningterveisin Manilasta,
Mika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti