sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Muutto Fort Bonifacioon

Meillä on ollut jo jonkin aikaa ajatuksena löytää sopiva kämppä ja muuttaa Taguig Cityn sisällä Fort Bonifacio Global Cityyn tai Fortiin, kuten sitä lyhyesti kutsutaan. Asiat etenivät lopulta suotuisasti ja viikko sitten sunnuntaina tuli muutettua uuteen kotiin.

Tässä näkymää kämpän ikkunoista.
Olen kirjoittanut aikaisemminkin, että ulkomaalaiset suosivat niin Filippiineillä, Thaimaassa kuin muuallakin Kaakkois-Aasiassa ns. condoissa asumista. Syitä tähän ovat mm. turvallisuus, rakennusten yleinen varustelutaso palveluineen ja helppous.

Vanhassa kämpässä oli mm. uima-altaat ja kuntosali ja sama koskee toki myös uutta. Tässä uuden kämpän sali ja sitä tullut sen verran testattua, että kropassa tuntee.
Uima-allas on minulle tärkeä. Käytiin katsomassa asuntoja useammista condoista. Joissain condoissa allas oli joko tosi pieni tai sitten lähes varjossa ja tiputin sellaiset kämppävaihtoehdot suoraan pois listalta. Uudessa paikassa tullut uitua lähes päivittäin ja mikäpä on polskiessa.
Allasalueen delffiinit.
Vanhassa kämpässä asuessa kaipasi välillä grillaamista. Nyt sekin on mahdollista allasalueella.
Uuden kämpän sijainti on monessa mielessä loistava. Rakennuksesta ulos tullessa on heti useita erilaisia kahviloita, ruokaravintoloita ja baareja. Samoin ruokakauppa avattiin juuri naapuriin ja vierestä löytyy myös niin 7-Eleveniä kuin Ministopia.
Samoja ravintoloita iltavalaistuksessa.
Edellisen kuvan rakenteilla olevaan 60-kerroksiseen pytinkiin tulee mm. Shangri-La Hotelli ja asuntoja.

Samasta paikasta toiseen suuntaan katsottaessa.
Meillä on tullut käytyä syömässä thaimaalaisessa ravintolassa nimeltään Just Thai aina silloin tällöin viimeisen parin vuoden aikana. Enää kyseiseen ravintolaan ei tarvitse mennä mopolla tai taksilla. Se on nyt sopivasti viereisessä rakennuksessa.
Laitetaan tähän loppuun vielä kuva allasalueelta auringonlaskun aikaan.
Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia tuulia ja seikkailuja.

Hyvällä fiiliksellä Fortista Manilasta,
Mika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti